Това е начинът на A1 да благодари на своите лоялни

...
Това е начинът на A1 да благодари на своите лоялни
Коментари Харесай

Клиентите на А1 ще получат за Коледа неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали

Това е методът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците

Светлин Желев преди 16 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 15:18 | 02.12.2023

Човекът, който се молеше на хората да си купят Биткойн за 1 $ през 2013, в този момент живее необикновен живот

IT НовиниСветослав Димитров - 18:40 | 29.11.2023

Гугъл пусна незабавна актуализация за Chrome и предложи на всеки неотложно да актуализира своя браузър

IT НовиниЕмил Василев - 11:17 | 01.12.2023

Гугъл разгласи голям брой нови функционалности в Android – ето какви са те

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Неограничени мегабайти на оптималната скорост за частните клиенти с мобилна услуга и достъп до всички ТВ канали за клиентите на закрепена телевизия дава телеком операторът до края на декември. Подаръците от А1 са част от коледната акция „ Свързва ни положителното “, която набира средства за по-добро детско опазване на здравето през Моят А1.

Еднократните бонуси се задействат от платформата за самообслужване Моят A1, която има приложение за всички известни мобилни операционни системи и уеб версията на A1.bg. Чрез нея клиентите с профил на титуляр или ползвател на мобилна или закрепена ТВ услуга ще могат да задействат и употребяват своите бонуси до 31 декември, когато завършва акцията.

В взаимозависимост от типа на услугите потребителят ще получи информация на началния екран на Моят А1 по какъв начин да се възползва от бонусите. При мобилна услуга би трябвало да се уточни номер, на който ще бъде задействан неограниченият трафик. По този метод клиентите могат да изберат дали те да употребяват подаръка или да го подарят на различен номер от мрежата на А1.

Абонатите на ТВ би трябвало изберат номер на услугата от профила си в Моят А1. На тази услуга ще бъде даден достъп до всички ТВ канали съгласно опциите на употребяваната технология. Бонусът важи за клиентите на всички типове ТВ услуга, в това число сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт тв приемник, а оптималният брой канали надвишава 200. Сред тях потребителите ще намерят разнообразно кино и спортно наличие, в това число спортните канали MAX Sport и Diema Sport, филмовите HBO и Cinemax, както и 7/8 TV.

Когато потребителят употребява и мобилна услуга, и телевизия, той ще може да задейства двата бонуса по едно и също време. По този метод A1 благодари на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците.

А1 дава опция на своите клиенти и да се включат в дарителска акция за Коледа, която събира средства за по-добро детско опазване на здравето посредством приложението Моят А1. Всеки клиент с профил в Моят А1 може да направи подаяние на стойност сред 1 и 100 лв., а сумата ще се начисли в идната фактура. Телеком операторът ще удвои сумата, която бъде събрана до 31 декември, и ще я подари за реновиране на педиатрично поделение в страната по план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР