Това е началото на пълзящ преврат, заяви заместник-председателят на парламента

...
Това е началото на пълзящ преврат, заяви заместник-председателят на парламента
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Това е началото на пълзящ преврат

" Това е началото на пълзящ прелом ", съобщи заместник-председателят на Народното събрание Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от " Демократична България " по време на дебата по настояването за предварително освобождение на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Той уточни, че има смяна на волята на гласоподавателите, тъй като от " ИТН " желаят да влязат в Народното събрание, с цел да " изчегъртат модела " ГЕРБ ", а през днешния ден са в съюз с тях. 

Атанасов съобщи, че от " Демократична България " ще гласоподават срещу желаната оставка на Никола Минчев и то по причини, които са чули от опозицията в тази зала. " Един честен, просветен, търпелив човек, който трябвало по политически аргументи да му вземем главата. Това не е парламентаризъм и несъмнено, че през днешния ден това е интродукция към вота на съмнение към държавното управление ", разяснява той.

Според Атанасов не е имало никакво нарушаване от ръководителя на Народното събрание през вчерашния ден. Като се срещнах там с тези документи, толкоз сакрални, някъде си в секретно деловодство, ми светна всичко, разяснява той и в тази връзка описа скеч на агентурна среща, като го интерпретира по отношение на българската реалност.

Тези, които сглобявате новото болшинство, желаете да създадете един кабинет " Беров ", да си назначите хора в регулаторите, да си изберете комфортни хора във Висшия правосъден съвет и да продължи " борисовата страна ", сподели Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има. Няма да го позволим, добави той.

Тома Биков (ГЕРБ-СДС) го репликира, че това един парламент да смени ръководителя, пък даже и да гласоподава избор на съмнение на държавното управление, не се назовава прелом, а е естествена парламентарна процедура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР