Това е историята на шивача – сериен убиец и педофил.

...
Това е историята на шивача – сериен убиец и педофил.
Коментари Харесай

Историята на шивача – сериен убиец и педофил, през 1598 г. от Шалон

Това е историята на шивача – сериен палач и педофил. През 1598 година, в дребния град Шалон, във френската провинция Шампан, децата внезапно почнали мистериозно да изчезват.Първоначално, локалните хора считали, че някой отвличал децата с цел да ги продаде за прислужници в богати имения. Но, по-късно почнали да се получават отчети за извънредно творение, полу звяр – полу човек, който обикалял из града (HiddenTruth.site).Като се има предвид, че това са моменти, в които даже грамотните хора вярвали във вещици, дракони и други чудовища, доста скоро се чуло, че това създание в действителност е върколак и той атакувал децата.Така започва историята за Демона от Шалон.

 i1 - Историята на шивача - сериен палач и педофил, през 1598 година от Шалон
С всяка седмица, имало от ден на ден и повече изчезнали деца, а странното създание все повече се следило в гората. Скоро, всеобща нервност почнала в Шалон. Хората започнали да се заключват вкъщи през нощта, а даже и денем, те се опитвали да не излизат на открито без наложителна причина.Един ден, някой намерил тялото на убито дете в гората, при което хората решили, че го е убил звярът. След това, няколко деца споделили, че са съумели да избягат, когато в гората ги преследвало ръмжащо създание. Няколко групи ловци взели оръжията си и отишли да претърсят локалните гори, с цел да открият и убият чудовището. Но, те не намерили нищо, в това число не разкрили труповете на изчезнали деца.
Децата продължавали да изчезват и жителите на Шалон към този момент почнали да имат вяра, че градът им е анатемосан от незнайни тъмни сили.Но ненадейно, почнала да се появява нова информация, обвързвана с къщата на локалния шивач, която се намирала в самите околности на града. Някой от съседите споделили, че чували детски крясъци, идващи от тази къща …

 i2 - Историята на шивача - сериен палач и педофил, през 1598 година от Шалон
Трябва да се означи, че локалният шивач постоянно е бил считан за чудноват човек. Той не обичал човешкото общество и на процедура не напускал работилницата си. Когато децата на клиентите идвали при него да вземат облекла или да платят, той показвал истински интерес към тях. Питал ги за разнообразни неща, давал им сладкиши.След информацията за чутите детски крясъци от къщата на шивача, се съобщило, че е бил забелязан да бяга през нощта към гората. Тогава локалните хора разрушили вратата на къщата му и влезли вътре, с цел да схванат най-сетне какво се случвало там.Четете още: Убийството на Катаржина Зовада: едно от най-страшните неразкрити закононарушения Това, което открили в къщата, бил най-лошият им призрачен сън.Зад незабележимата фасада на къщата на шивача, се криел хищникът. В една от стаите били намерени много бъчви, цялостни с детски кости. Броят им бил толкоз огромен, че било невъзможно да се разбере какъв брой деца са били убити тук.В друга стая, по-скоро като в кланица, имало нарязани части месо, на които били накацали стотици мухи. Някои от частите месо имали следи от човешки зъби. В двора на къщата са открити купчини с прясно изкопани и затрупани дупки. В тях са открити останките на децата.

 i3 - Историята на шивача - сериен палач и педофил, през 1598 година от Шалон
Скоро, самият шивач бил арестуван. По някаква причина, не го раздрали на място, а решили да бъде съдени от закона. Шивачът запазил изумително успокоение и споделил, че не е направил нищо неприятно, и че бил оклеветен.Той е изпратен в пандиза, където бил малтретиран и най-после направил самопризнание. Шивачът оповестил, че е умъртвил към 50 деца. Примамвал ги в магазина си и ги убивал. След това, провел „ карнавал “ с телата им. Обличал ги в разнообразни облекла, само че най-после непроменяемо ги разкъсвал и се хранел с месото им.Има доказателства, че преди гибелта им, той изнасилвал децата. От позиция на съвременната криминалистика, той е характерен сериен палач и педофил, със мощни умствени увреждания. Но за какво тогава хората са го мислели за вампир?Най-странното било, че шивачът, даже и при брутални мъчения, не признал, че е вампир, и че се движи из региона под формата на полу вълк, полу човек. Също по този начин, той отричал, че е преследвал деца в гората, и че е ял детски трупове там.По време на претърсването, в работилницата намерили корито, което вещиците харесвали да използват. Това било „ доказателство “ за управляващите, че е вампир. До гибелта си, шивачът отричал това обвиняване.В крайна сметка, съдът го осъдил на изгаряне на клада, което скоро било осъществено.Досега остава загадката за полу индивида, полу звяра, който жителите на Шалон са видели. Ако в действителност не е бил шивачът, тогава кой е бил? След като шивачът бил екзекутиран, деца спрели да изчезват, само че също са спрели да виждат и върколака.Няма официални правосъдни документи по този случай, защото се твърди, че още тогава са били изгорени, защото този случай бил отблъскващ.В момента, цялата тази история е непокътната единствено в локалните митове.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР