Това е историята на онлайн герой, потънал в дълбока анонимност,

...
Това е историята на онлайн герой, потънал в дълбока анонимност,
Коментари Харесай

Един човек, едно куче, една мечта: Make the World Metal Again

Това е историята на онлайн воин, потопен в дълбока анонимност, само че пък следван неразделно от стотици хиляди почитатели на твърдата музика . С годините клиповете му станаха не просто мотив за развлечение, само че и за размисъл, тъй като преплетоха музиката и политиката по изключително успешен метод .  

История, която споделя в навечерието на финала на " Евровизия " – интернационалния конкурс, който от години буди разногласия . Често рецензиите са, че е блудкав от музикална позиция, пищен от образна и съдбоносен от междусъседския избор. Нашият воин обаче е безспорна контра на надпреварата , най-малко що се отнася до музиката.

Lars  von  Retriever , чието същинско име не знаем, става част от YouTube пространството на 3 октомври 2015 година Днес неговите близо 200 видеа са гледани над 51 милиона пъти , а абонираните за канала му надминаха 100 000 още преди две години. Според статистиката всяко видео има приблизително към 160 000 гледания . Най-гледан Ларс е от мъже на възраст от 18 до 34 години . В профилирани уеб сайтове като  даже има почитател страници.  

Числата са внушителни за сметка на семплото пояснение за какво тази онлайн общественост изобщо съществува: " Аз съм просто куче, което се пробва да направи света още веднъж метъл. Емблематични метъл и рок песни и 100% същински гласове. "



И това в действителност е по този начин. Lars von Retriever употребява действителни видеа на политици и обществени персони , с цел да инсталира с прецизността на хирург и търпението на реставратор клипове, в които въпросните хора извършват паметни части от по-твърдите жанрове. И да, в действителност зад този исторически труд стои фотография на ухилено куче, за което – по наличието на множеството клипове – единствено можем да предположим, че е горделив жител на Северна Америка.

В друга платформа, с която всеки може да набира пари за идея, Ларс споделя: " Наистина имам вяра, че слушането на метъл може да направи хората по-щастливи. "

Допълва, че задачата му е да забавлява хората и че основаването на видеата лишава доста време и сила.  

В YouTube Lars von Retriever има 9 плейлисти, от които най-внушителна е MetalTrump , а осъществяването на Доналд на песента на Metallica  Enter  Sandman  от 2019-а е най-гледаното му видео изобщо с над пет милиона проявления .  

За видеото Ларс непретенциозно написа: " Знаете, че просто нямаше по какъв начин да не го направя. "

Дума да няма – президентството на Тръмп е мотив за съществено национално творчество. Той пее, танцува, изнася речи на фона на музиката и всичко, основано от записи на същински изявления и изявленията.  

Вкусът на Тръмп е разнороден: Metallica , Iron  Maiden , Slayer , Slipknot , Megadeth , Pantera , Rammstein , Judas  Priest , Sepultura , Black  Sabbath , Manowar , Tool , описът може да продължи, само че към този момент сами се досещате.

Когато Доналд Тръмп губи последните президентски избори в Съединени американски щати, Ларс пита клиентите си дали да завърши с MetalTrump или да го прати на прощално турне. Да живее демокрацията, освен това освен в Белия дом!

Все отново Доналд слуша и пее и по-меки музикални творби. Лиричната му страна се отприщва в канала Trump  Rocks , в който го чуваме и виждаме като фронтмен на Red  Hot  Chili  Peppers , Queen , AC / DC , Prodigy , Nirvana , Alice  in  Chains , Guns  N Roses , Rolling  Stones , даже Radiohead

Понякога Тръмп се явява в дует – с Ким Чен Ун, Ангела Меркел и Владимир Путин.

И тъй като демокрацията е освен онлайн, Джо Байдън към този момент натрупа своята солидна численост видеа. 

В света на Lars von Retriever Тръмп и Байдън могат даже да бъдат дуетни половинки: 

Напоследък Ларс се разообразява с развода на Амбър Хърд и Джони Деп, закачките и шамарите на Уил Смит и Крис Рок, както и с исторически видеа от предишното, с които възкресява в музикална версия починалите Чърчил, Рузвелт, Сталин, Кенеди и Мартин Лутър Кинг . Този плейлист, за който Ларс се връща обратно до 1940 година, се назовава " Исторически метъл " . Така да вземем за пример се получава посланието за събуждане на бореца за права Кинг против машината. Ето по какъв начин пасторът е укротил гнева: 

Може би към този момент натрапчиво мислите за датския режисьор Ларс декор Триер, покровител на правдоподобните киноистории, обаче ето едно напълно същинско самопризнание. Преди 10 месеца Lars von Retriever показа, че в действителност каналът му в YouTube  е трябвало да бъде отдаден на кучето му на име Ларс, порода голдън ретрийвър . Оказало се обаче, че фотогеничността не била от най-силните страни на четирикракия Ларс, по тази причина с времето каналът се трансформирал в нещо напълно друго. Твърдение, с което едва ли е елементарно да се съгласим, в случай че кучето от фотографията на ютюбъра е същинският Ларс.  



За страдание, стана ясно, че най-хубавият другар на нашия другар към този момент не е до него. " Ларс си отиде, до момента в който го държахме в ръцете си. Всичко се случи внезапно и сме безусловно разрушени. Чувстваме се късметлии, че беше част от живота ни, Ларс. Ще те обичаме постоянно, приятелче. "



Личната покруса обаче не стопира съществуването на канала. Онлайн Ларс си е все същият симпатяга с изплезен език, подготвен да надуши всяка гореща диря. Нито тежките политически разтърсвания, нито огромните международни събития – нищо не убягва от погледа и ухото на Lars  von  Retriever . Видеата му се одобряват като язвителен прочит на международните водачи и дейностите им , а амнистия няма за никого. В тях можете да видите всевъзможни герои на деня – от анимационния SpongeBob до папа Франциск .

И Владимир Путин е в плейлистите много преди войната.Ето и признанието му през 2021-ва, че избиването на хора му е работа. Песента е в жанр   " Комитет за Държавна сигурност (на СССР) метъл "   и е привет за съветските другари на Ларс:

Войната в Украйна също е в полезрението на Ларс. Заради нея тази година присъдата е дефинитивна, сравнението към този момент е сред Путин и Хитлер. Руският президент е разгласен от американския за вманиачен, който бута планетата към Трета международна война.  



А ние, с цел да сме настоящи, бутаме тази история към нейния неминуем край не с кого да е, а с вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис и способността ѝ да се смее във всяка обстановка, на всяка среща и в компанията на всевъзможни хора – от нормалните обвинени на манифестации до държавни глави. Очевидно нахилени държавни глави. Няма неприятно, изключително в случай че през усмивката се процеди известно количество полутечен природен газ, който след това не излиза през носа. 

Цялата история на Lars  von  Retriever можете да чуете в звуковия файл.

Снимки:    
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР