Това е финал, малките детайли ще решат мача. Изиграхме много

...
Това е финал, малките детайли ще решат мача. Изиграхме много
Коментари Харесай

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис: Искаме да напишем история

" Това е край, дребните елементи ще решат мача. Изиграхме доста мачове през сезона, спечелихме много от тях. Показахме, че сме обединен колектив, уповавам се и на следващия ден да го покажем. Ще имаме потребност от всеки състезател. Всички желаеме да спечелим и би трябвало да сме подготвени да поставим всички нeобходимите старания ", сподели вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис на конференцията преди огромния край в Шампионската лига против Ливърпул на следващия ден вечер в Мадрид.

" Не желая да приказвам за грешките на другите вратари във финалите, избирам да се концентрирам върху себе си. Знаем, че концентрацията в тези мачове е доста значимо. Във финала на международното състезание позволих неточност, само че мачът тогава към този момент беше решен. До края се пробвах да се съсредоточа. Няма смисъл да приказвам за тима на Ливърпул. Те са на финала, тъй като го заслужават, както и ние. Ще се опитаме да покажем въодушевление и предпочитание в утрешния мач. Разликата ще е в детайлите. Готови сме във всяко отношение. Играли сме доста мачове с Ливърпул, само че край в Шампионската лига не може да се съпоставя с дуел от Премиър лийг ", сподели още френският пазач.

" Не считам, че тактиката ще има решаващо значение. Ще завоюва този, който желае повече успеха. Футболът е групов спорт, сплотеността в един тим е значима. Ние я построяваме непрекъснато, а полуфиналът в Амстердам беше превъзходен образец по какъв начин съюзът сред играчи, треньорско управление, почитатели и шефове дава резултат. Искаме да напишем история на следващия ден ", приключи Лорис. Шампионска Лига final кръг, събота 1 юни  Тотнъм 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР