Това чудо би могло да спаси живота ви след инсулт

...
Това чудо би могло да спаси живота ви след инсулт
Коментари Харесай

Това чудо вдига на крака хората след инсулт и предпазва от появата му!

Това знамение би могло да избави живота ви след инсулт и да ви защищити от него!

Инфаркт и инсулт – двата най-страшни бича на нашето време, дружно с рака. За жал, обстоятелствата приказват сами по себе си, само че и не трябва да се отчайваме и предаваме.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Най-важното, с цел да сме здрави, е профилактиката или вярното лекуване след несъмнено заболяване.

Затова ви споделяме категорично – запомнете и си запишете тази рецепта. Тъй като тя подвига на крайници след претърпян инсулт, а също по този начин, в случай че се стартира в точния момент, защищава от появяването му въобще.

Става дума за тази смес от няколко съставки, в това число и алкохол. Не се мръщете, защото той е наложителен във въпросната лечебна примес.

Снабдете се с пет борови шишарки, само че наложително зелени. Тези шишарки ги залейте с една четвърт литър алкохол от 70 % или с най-обикновена, само че качествена водка. Не вършиме нищо друго, просто оставяте сместа за 10 дни на стайна температура.

След като посоченият десетдневен интервал отмине, прецеждате течността и към нея прибавяте една дребна лъжичка – чаена с ябълков оцет, само че да е същински. Най-добре да е домакински, само че може и различен, стига да сте уверени, че е естествен.

Курсът на лекуване и предварителна защита трае близо шест месеца като всяка вечер, преди да си легнете, пиете чаша билков чай с една чаена лъжичка от сместа. Добре е чаят да е по-слаб, може да го подсладите и с малко мед.

Невероятно лекарство срещу инсулт, а освен за боров мед.

Това знамение от зелени шишарки прави чудеса срещу инсулт, защото разрежда кръвта и въздейства вълшебно на съдовете в основния мозък. Блокира и предотвратява невроналната клетъчна гибел и прави чудеса за възобновяване на речта и моторната съгласуваност.

Опитайте го и го предложете и на ваши близки или другари. Няма да сбъркате, а те ще ви бъдат доста признателни. Защото това естествено лекарство в действителност е скъпо.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР