Това, че Stereo MC's все още са толкова силна батерия

...
Това, че Stereo MC's все още са толкова силна батерия
Коментари Харесай

Ник от Stereo MC's идва, за да ни презареди

Това, че Stereo MC's към момента са толкоз мощна батерия за страсти, музика и концерти, е впечатляващо единствено по себе си. Още по-трогващ е фактът, че ще имаме шанса и удоволствието още веднъж да презаредим с тяхната мощ. Това ще се случи на следващия ден, 5 септември, навън в Колодрума. Поводът също е страховит – този палавец, любимият ни бар „ Петък ”, има рожден ден и навършва 10 години, което в бар-години се равнява евентуално на цялостен златен век.

Ето какво ни дават обещание (освен, несъмнено, Stereo MC's на тепсия, без вход, единствено с любов): тостове, мемоари и безспомени, смях и малко сълзички. Музика, музика и музика! Мащабно празненство и афтърпарти, а евентуално и матине. Последно парче лято преди поривите да ни обхванат. Приятели.

Един от приятелите е Ник Халъм и ето какво показа той особено за Момичетата от града. 

Колко пъти сте били в България?

Мисля, че пет пъти. Ние обичаме България. 

Кое ви е обичано тук – храната, девойките, културата, музиката?

Имаме страхотни мемоари от България. Всички постоянно са били доста другарски настроени. Публиката е вълнуваща. Храната е вкусна, а страната е красива.

Натъкнах се на един подобен коментар под ваше парче: „ Най-добрата музика в никакъв случай няма да бъде най-популярна ”. Съгласен ли си с това? Има ли въобще нещо като „ най-хубава музика ”? 

Разбира се, че постоянно ще има прелестна музика, която няма по какъв начин да бъде известна, изключително в случай че не е подкрепена от огромен лейбъл, звукозаписна компания. Популярна въпреки всичко никога не значи наложително добра. Понякога най-великите неща биват открити и оценени доста откакто са били основани. 

А съществува ли най-хубава дрога?

Музиката и животът.

Каква музика слушаш в последно време?

Голяма част от това, което чувам, са нещата, излизащи от нашия лейбъл „ Connected ”, като David Mayer, Floyd Lavine, Aaron, Are.You, Nandu.

Слушали ли сте българска музика, знаете ли някой наш актьор?

Не от близко, само че ми е забавно и ще ми е любопитно да чуя повече.

Какво можем да чакаме от концерта ви на 5 септември по случай рождения ден на бар „ Петък ”?

Енергия и темп.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР