Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не

...
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не
Коментари Харесай

8 звездни изневери, за които всички забравихме

Това, че си световноизвестна персона, имаш главозамайващи доходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на правилен и любвеобвилен сътрудник. И в случай че би трябвало да приказваме за другата страна на монетата, в случай че си звезда и изневериш, освен че ще си навлечеш гнева на колегата ти, само че и ще предизвикаш световен таблоиден скандал. Питайте. 

Припомнете си годините, в които Брад Пит и Дженифър Анистън разтапяха сърцата на всички в Холивуд и бяха една от най-емблематичните двойки, най-малко до момента в който на хоризонта не се появи изкусителната Анджелина Джоли. Но този поврат в събитията ще се помни, до момента в който други бяха заметени под килима. 

 анджелина джоли брад пит Getty/Gulliver

В никакъв случай не твърдим, че грешките в предишното би трябвало постоянно и демонстративно да се " слагат на масата ", само че сигурно има какво да научим от тях дори като непреки очевидци.  

Щастлив е индивидът, който знае какво да запомни от предишното, на какво да се наслаждения от сегашното и какво да възнамерява за бъдещето.

- Арнълд Хенри Гласоу

Вижте  в нашата изложба кои са звездните двойки, чиито изневери раздрусват спокойствието в Холивуд, само че към този момент са съвсем окончателно заровени надълбоко в осведомителната жълта хроника (за наслада на потърпевшите).

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР