Това че българските социолози не познават е толкова абсолютна истина,

...
Това че българските социолози не познават е толкова абсолютна истина,
Коментари Харесай

Слави Трифонов съветва да не се вярва на социолозите

" Това че българските социолози не познават е толкоз безспорна истина, колкото истината, че тази вечер ще се стъмне ", написа във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов във връзка последните социологически проучвания.

Преди ден проучване на " Маркет линкс " демонстрира, че Има Такъв Народ пада до третото място по поддръжка с 13.5%. Това над 10 % под резултата на групировката от последните парламентарните избори. На първо и второ място са сложени ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Сега Трифонов припомня, че преди изборите на 4 април всички социологически организации са твърдяли, че основната конспирация е кой ще вземе третото място всред “Има подобен народ” и Движение за права и свободи.

" В своите последни изследвания преди изборите, и “Галъп”, и “Алфа Рисърч”, и “Тренд” предвиждаха една и съща разлика сред “Има подобен народ” и Движение за права и свободи - разлика от тъкмо 0,2%. Нищожните 0,2%. В последна сметка “Има подобен народ” получи със 7.15% по-голяма поддръжка от Движение за права и свободи. “Маркет линкс” предричаше най-малка поддръжка в процентово отношение за “Има подобен народ” - 11.7%. " ИТН " получи с 6% повече, далече-далече от рамките на статистическата неточност ", написа Трифонов.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР