Бившият рефер Мануел Графе осъди Германската футболна асоциация за избора

...
Бившият рефер Мануел Графе осъди Германската футболна асоциация за избора
Коментари Харесай

Противоречие на Евро 2024, тъй като реферът на Италия срещу Албания извика заради скандала с уредените мачове

Бившият рефер Мануел Графе осъди Германската футболна асоциация за избора на рефер, забъркан в скандал с уредени мачове за Евро 2024.

50-годишният Графе избухна в обществените медии късно вечерта, когато видя, че служителят на Бундеслигата Феликс Цвайер е индивидът по средата за успеха на Италия с 2-1 над Албания в събота. През 2005 година 43-годишният Zwayer получи шестмесечно премахване като част от дело за споразумяване на мачове, в което реферът Робърт Хойзър беше упрекнат в приемане на подкупи за споразумяване на мачове.

Zwayer и трима други чиновници оповестиха за случая, само че въпреки всичко трябваше да изтърпят възбрана за тяхното присъединяване, което беше класифицирано като подкрепяне на Hoyzer и приемане на рушвет от €300 (£250), а не самото споразумяване на мачове. Въпреки случая, който се случи преди съвсем 20 години, Цвайер не съумя да избяга от рецензиите, изключително когато се върна в публичното внимание, когато Джуд Белингам го подлага на критика след провалянето на Борусия Дортмунд с 3-2 от Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР