Това беше първата такава среща на високо ниво в Русия

...
Това беше първата такава среща на високо ниво в Русия
Коментари Харесай

Сидеров с коментар за абортите и отношенията ни със Северна Македония и Русия


Това беше първата такава среща на високо равнище в Русия с представители на българския парламент. Цвета Караянчева беше първият ръководител на българския парламент, който направи изявление пред Федералното заседание на Руската федерация. Това съобщи след срещата в Москва водачът на "Атака " Волен Сидеров в утринния блок на Българска национална телевизия.

"От цялата среща имам забележка - до момента в който Караянчева споделяше, че Русия би трябвало да участва в политиката на Европа, Джема Грозданова от ГЕРБ е гласувала “въздържала се” за връщането на Русия в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ). Отиваме там да договорим връзки за търговия и туризъм, а в това време демонстрираме селски хитрини. С такива дейности не се прави огромни политики. Нанасяме вреди на България, бидеейки по-католици и от папата ", разкри още той.

"Българо-македонската комисия не работи по никакъв начин. Договорът за добросъседство разрешава вкарване на анекс, а ние чакаме ръководещите да го придвижат. Очаквам поддръжка на импортирания от нас анекс от всички партии. Искаме положителни връзки със Северна Македония, само че те да са добре регламентирани ", разяснява водачът на "Атака "

"Темата за абортите е доста значима. На ден се вършат по 70 аборта. Това са 70 убийства, а след това приказваме за демографска рецесия. Възмутен съм, че по този начин ехидно доста хора разясниха тематиката. Питаха ме дали плодът е човек, ами дано вкараме тематиката на дневен ред и ще разберем какво мислят българските жители ", приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР