Това беше парламентът на пропуснатите възможности, заяви в декларация от

...
Това беше парламентът на пропуснатите възможности, заяви в декларация от
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Това беше парламентът на пропуснатите възможности

Това беше Народното събрание на пропуснатите благоприятни условия, съобщи в декларация от трибуната на Народното събрание Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ". 
Добрата вест е, че най-сетне групите са ясни:
" Малцинството вътре и болшинството вън към този момент знае, че можем да живеем по-добър живот , че вашето обикновено не е европейското обикновено, че има бъдеще, в което триумфът не зависи от това на кого си човек, здравето не зависи от това дали имаш връзки в болничното заведение, учебното заведение възпитава гении, а справедливостта не е резултат от това на кого основният прокурор споделя " шефе " ".
" Това Народно събрание остана в съпротива на бъдещето . В един все по-дигитален свят то ще остане като парламент на хартията ", означи депутатът от Политическа партия. Според него този парламент ще се помни с измененията в Изборния кодекс: 
" Тези промени станаха знак на този парламент . Нарушение на правилника, на законите, на Конституцията, заличаване на машинното гласоподаване, а в действителност легализиране на изборните злоупотреби ".
Андрей Гюров изброи законите, за които не се откри време и предпочитание за промени.
България още веднъж е и ще продължава да бъде на европейското дъно по показател за корупция, счита той. 
Според него за депутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Възраждане " е било значимо да сеят страхове и да бягат от отговорност. 
Освен изоставането от задачата Шенген и дилемите по ПВУ, изоставаме и с готовността за еврозоната , акцентира още Гюров и добави:
" Това Народно събрание, което се провали в главните си задания, няма да ни липсва . Сред целите не бяха Шенген, еврозоната, правосъдната промяна, повишението на качеството на живот на българските жители. Н ай-голямата заплаха е да бъдем завладяни от яд и обезсърчение ". 
" България заслужава повече. България може повече. Съдбата оказва помощ на смелите, а страхливите отхвърля. Време е за храброст. Нека погледнем напред, какво ни следва - следва ни да намерим това, което ни сплотява, да посочим цели и да кажем изрично " Знаем къде желаеме да отидем, знаем стъпките, които би трябвало да създадем ". Да се захванем за работа, да създадем измененията. Да покажем на хората, че ги чуваме и работим по техните проблеми ".  
" Граждани, не сте сами, с вас сме! Ние няма да се откажем! Надеждата за смяна ще живее и ние ще я реализираме, продължавайки дружно ", сподели в умозаключение депутатът от Политическа партия. По обявата работи: Анастасия Крушева БНР подкасти: В центъра на системата
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР