Тотнъм спечели тазгодишното издание на Audi Cup. Шпорите победиха домакините

...
Тотнъм спечели тазгодишното издание на Audi Cup. Шпорите победиха домакините
Коментари Харесай

Тотнъм триумфира на Audi Cup след дузпи срещу Байерн

Тотнъм завоюва тазгодишното издание на " Audi Cup ". " Шпорите " победиха домакините от Байерн (Мюнхен) след осъществяване на дузпи. В постоянното време срещата приключи 2:2, а при наказателните удари възпитаниците на Маурисио Почетино победиха с 6:5.

Треньорът на Байерн Нико Ковач бе заложил единствено на Мануел Нойер, Никлас Зюле, Корентен Толисо и Бенжамен Павар от по-опитните си играчи. Атаката се водеше от Ян-Фийте Арп, а в предни позиции му помагаха Александър Ноленберг и Сарпеет Синг.

Тотнъм излезе напред в резултата в първата си по-сериозна офанзива едвам в 19-ата минута. Нкуду напредна отляво и пусна отличен паралелен пас за Ерик Ламела, който засече на далечната греда за 0:1.
 Снимка 436640
Източник:

В 35-ата минута рисков удар на Синг мина над напречната греда. Новозеладецът имаше още една добра опция за гол в 42-ата минута, само че тогава шутира около гредата.

Минута по-късно Ноленбергер опита диагонален изстрел, само че и той не откри задачата.

В началото на втората част Свен Улрайх избави два удара на Сон. В 59-ата минута Тотнъм удвои преднината си. Кейн се освободи от персоналния си надзирател в пеналта и откри Ериксен, който с диагонален удар вкара за 0:2.
 От Байерн се извиниха за гафовете с Лирой Сане
От Байерн се извиниха за гафовете с Лирой Сане

" Баварците " се пробват да се подсилят с крилото на Ман Сити

Байерн реагира незабавно. В 62-ата минута Арп получи отличен извеждащ пас и преодоля Газанига за 1:2.

В 70-ата минута за " баварците " в игра се появиха Коман, Левандовски и Мюлер. За страдание френското крило получи травма четири минути по-късно и бе сменен принидутелно.
 Снимка 436642
Източник:

В 82-ата минута Байерн стигна до равнене на резултата. Алфонсо Дейвис получи пред наказателното поле, освободи си пространство и със страховит бомбен удар вкара за 2:2.

Така спечелилият трябваше да се реши след осъществяване на дузпи, при които лондончани бяха по-точни. За " баварците " пропуснаха Дейвид Алаба и Жером Боатенг, до момента в който за Тотнъм Кристиян Ериксен не съумя да се разпише.
 Снимка 436639
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР