Тотнъм направи поредна грешна стъпка на новия си временен дом

...
Тотнъм направи поредна грешна стъпка на новия си временен дом
Коментари Харесай

Кривият мерник на Тотнъм удължи прокобата на Уембли - Футбол свят - Англия



Тотнъм направи поредна неверна стъпка на новия си краткотраен дом "Уембли ". В трето следващо домакинство на най-големия стадион в Англия "шпорите " не могат да изковат триумфа, освен това против скромен конкурент като Суонси.

Лондончани се скъсаха да обстрелват вратата на уелсците, само че и се скъсаха да пропущат. И не означиха нито едно попадение в дуела, приключил при нулево тъждество, за което Тотнъм несъмнено има за какво да съжалява.

Още от началото "шпорите " потеглиха мощно напред. В 9-та минута Хари Кейн стреля рисково от директен свободен удар, само че вратарят Лукаш Фабиански се намеси уместно и мазета. Малко по-късно пристигна още една опция за домакините.

В 11-та минута Хьон Мин Сон се озова на стрелкова позиция рисково против вратата на Суонси, откакто засече страховит пас и си извоюва място в наказателното поле, само че ударът му беше избит от Фабиански.

Обстрелът на вратата на "лебедите " продължи и по-късно, а Хари Кейн, Кристиан Ериксен и Хьон Мин Сон по този начин и не съумяха да преодолеят мощно представящия се пазач на гостите. Така статуквото се резервира до почивката.

След нея нещата на терена не се трансформираха. Тотнъм продължи да налита към противниковата врата, играчите му стреляха от всевъзможни позиции, само че гол по този начин и не падаше. Дори на два пъти домакините желаеха и дузпа, само че такава не получиха.

В 58-та минута Хьон Мин Сон се озова пред Фабиански в наказателното поле и стреля от упор, само че полякът мазета. При добавката Хари Кейн би от няколко метра с всичка мощ, само че топката щеше да счупи напречната греда.

Обстрелът на уелската врата не спря, а в 66-та минута Кейн стреля с глава след един корнер и летящата под горната греда топка още веднъж беше избита с опитност от Лукаш Фабиански и статуквото се резервира.

Малко по-късно домакините желаеха дузпа за игра с ръка на бранител на Суонси, само че реферът Майк Дийн за следващ път си замълча. И беше прав в този случай, въпреки да беше опасан от играчите на лондончани.

Кейн, Тоби Алдервейрелд, Кристиан Ериксен и Деле Али не стопираха да тормозят отбраната на противника до последния съдийски сигнал, само че по този начин и не съумяха да преодолеят сигурния Фабиански. Статистиката сподели 25 удара към вратата на "лебедите ", само че нито един от тях не се оплете в мрежата.

Малко преди края Серж Орие се пльосна на терена в търсене на дузпа, без да бъде допрян от противника, само че още веднъж Майк Дийн не наду свирката и не уточни бялата точка в интерес на домакините.

Така Тотнъм продължи да криволичи на "Уембли " и си потегли единствено с точка от този мач и към този момент има 8 в актива си. Суонси взе петата си точка от началото на сезона и бавно се отлепя от рисковата зона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР