Тотъм допусна първа загуба на своя нов едноименен стадион. Шпорите

...
Тотъм допусна първа загуба на своя нов едноименен стадион. Шпорите
Коментари Харесай

"Уест Хем" нанесе първа загуба на "Тотнъм" в новия му дом

" Тотъм " позволи първа загуба на своя нов едноименен стадион. " Шпорите " не съумяха да се опълчват задоволително на " Уест Хем " в среща от 36-ия кръг на британската Висша лига. " Чуковете " победиха с 1:0 и завързаха в допълнение борбата за третото и четвъртото място в крайното класиране.

През първата част футболистите на " Тотнъм " направиха 3 огромни пропуща. Сон, Ериксен и Моура не бяха задоволително точни, а вратарят на съперниците им Лукаш Фибиански сподели положителни рефлекси.

Снимка: Reuters

През втората половина гостите хвърлиха всичко в офанзива и в последна сметка сполучиха. В 67-ата минута Микейл Антонио овладя на гърди центриране отдясно, а по-късно стреля и топката попадна в мрежата на " Тотнъм ".

Футболистът на " чуковете " стана първият състезател, който вкарва гол на домакините на новия им стадион. До момента " шпорите " победиха с 2:0 " Кристъл Палас ", с 4:0 " Хъдърсфийлд " и с 1:0 " Брайтън " като домакини на супер модерното украшение.

Футболистите на " Тотнъм " се пробваха да изравнят до края, само че без триумф.

Снимка: Reuters

След загубата " шпорите " остават на третото място в класирането със 70 точки. " Челси " е на четвърта позиция с 67 и мач по-малко. В неделя (28 април) " сините " от Лондон играят с " Манчестър Юнайтед ". " Червените дяволи " са шести в класирането с 64 точки. " Арсенал " са на пета позиция с 66.

" Уест Хем " е 11-ти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР