Тотално проваленият вътрешен министър Бойко Рашков, който в услуга на

...
Тотално проваленият вътрешен министър Бойко Рашков, който в услуга на
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Полиция варди палата за милиони на имотния крал Бойко Рашков - копоят на Румен Радев праща подчинени да наглеждат имението му с 12 тоалетни

Тотално проваленият вътрешен министър Бойко Рашков, който в услуга на боса си Румен Радев сипе клюки и подправени вести по адрес на всички съперници на началника си, скандално се възползва от ситуацията си за персонални потребности, видя ПИК.

Министерство на вътрешните работи шефът е инструктирал подчинените си да пазят милионерския му дворец на улица " 190-та " в тузарския столичен квартал " Американски лицей ". Ежедневно по няколко пъти към имението на Рашков обикаля патрулен автомобил, който следи за сигурността към голямата постройка, сигнализират очевидци, които изпратиха и фотоси до редакцията на медията ни.

Очевидно вътрешния министър е мощно угрижен към парцела му, който бе оголен от ПИК, да не се навъртат инцидентни лица или медии, и е решил да употребява държавен запас, с цел да го пази.
свързани новини57544преди 2 часа93540преди 4 часа
Припомняме, че Рашков има най-скъпото имение на настоящ политик. Резиденцията на вътрешния министър и вицепремиер на Румен Радев - Бойко Рашков, е истински дворец, гледана освен от земя, само че и от въздух и към придобиването му бяха повдигнати редица въпроси, на които той още не е дал отговор. Най-важният от тях е по какъв начин Рашков, който цялостен живот е държавен чиновник, си е купил с едната заплата сходен парцел за няколко милиона лв., при все, че има още 18 скъпи недвижимости в София и на морето.

Луксозният дворец, който е перлата в короната на парцелите му, се простира на цели от 700 кв. застроена повърхност с 1800 квадрата двор в полите на Витоша.
свързани новини82833преди 4 часа

свързани новини652646на 24.06.2021
Един от жилищата, да вземем за пример, е с повърхност от 240 квадрата и има " три коридора, три спални, всяка с баня и тоалетна, хол, столова, кухня, гардероб и дори две тераси.

Друг от 230 квадрата се състои от " две спални още веднъж с баня и тоалетна всяка, в това число прилежащи тераси, а екстрата е помещение за сейф.

В резиденцията има още два жилището с по-скромна площ, само че отново с всички екстри и покрити тераси. Сумарно в резиденцията на улица " 190-та ", №16, регион " Младост ", в.з. " Американски лицей " има 12 бани с тоалетни!

Фитнесът от 40 квадрата е с топла връзка към стълбището и британския двор, разполага и със лична баня с тоалетна. Към него е конфигурирана съвременна сауна плюс сервизни пространства.

Резиденцията има и лично перално помещение от 17 квадрата. Особена екстра е басейна, към който се излиза през британски двор с покрита веранда и който се поддържа от професионалсти дружно с голямата градина.







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР