Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата

...
Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата
Коментари Харесай

Фалшива новина! Николай Дренчев отрече той и колегите му да са се продали на Васил Божков

Тотален фалшив се оказаха изказванията на Васил Божков, че тримата депутати, напуснали “Възраждане ”, са се влели в учреденото от него придвижване “Център ”. Това съобщи преди минути самостоятелният депутат Николай Дренчев, оборвайки лъжливата вест.

 

Ето какво съобщи Дренчев в профила си във фейсбук:

 

“В днешния ден ние, основателите на " Алтернатива за България " организираме голям брой срещи с политически партии, обсъждайки идните избори.

В една от срещите дружно с Александър Арангелов се срещнахме с Васил Божков - основател на " Център " и неговия ръководител Дарин Дрозев. На срещата обсъдихме опциите за основаване на необятна коалиция за идните двойни избори.

След тази среща В. Божков излезе с обява във ФБ, че четиримата самостоятелни общински съветници и трима депутати са се включили към " Център ".

Категорично заявяваме, че от извършените диалози не следва този извод. Публикацията е подвеждаща и не кореспондира с обективната истина. Нито Иво Русчев, нито четиримата общински съветници не са участвали на тази среща и даже не са знаели, че се организира такава в границите на срещи с всички представители на политически партии.

Към момента в Алтернатива за България не е взето решение за формата, в която ще се явим на идните избори! ”, безапелационен е Николай Дренчев.

Източник: informiran.net

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР