Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на Има такъв народ

...
Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на Има такъв народ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов няма да се извини на Асен Василев

Тошко Йорданов, ръководител на парламентарната група на " ИТН " няма да се извини на служебния министър на финансите Асен Василев. Това се разбра от негово изявление по " Нова телевизия ". Василев поиска през вчерашния ден извинение от ефира на Би Ти Ви за това, че на процедура го назова обществено апаш като разгласи, че в предишното откраднал компютърен код от собствен сътрудник и го продал.

Йорданов разгласи, че е съобщил единствено обстоятелства, а Василев лъже, тъй като е имало правосъдна експертиза в Лондон, след която той е предложил извънсъдебно съглашение.

След като Василев отхвърли на " ИТН " да одобри министерски пост дружно с сътрудниците си Кирил Петков и Николай Денков, а " Демократична България " прикани да бъдат взети в бъдещия кабинет, хората на Трифонов нападнаха Василев.
И той, сходно на Филип Станев по-рано пред Българска национална телевизия, отбрани тезата, че името на Петър Илиев през вчерашния ден било оповестено на медиите от Николай Хаджигенов от " Изправи се! Ние идваме! ", а те единствено сондирали с партиите кого не биха подкрепили без да споделят кого оферират.
С Петър Илиев работим от референдума, той е прелестен правист. Хората, които са от нашия екип, ги пазиме, изключително в случай че им " скачат " с нелепости. Няма да ви кажа какъв ще става Петър Илиев в кабинета, това е работа на министър-председателя ", разгласи той.

Още един път отхвърли желание Движение за права и свободи да взе участие под някаква форма в бъдещо ръководство като ги сложи наедно с ГЕРБ. Защити тезата си с това, че с Движение за права и свободи експертни диалози нито са водени, нито ще бъдат, а единствено си показали пред тях политиката. Използва случая още веднъж да нападне съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов като подсети, че е бил министър в кабинет на Борисов.
" Пламен Николов е извънредно просветен. Ако стане министър-председател и извършва служебните си отговорности, в Европейски Съюз няма да берем позор. Човекът е извънреден експерт. Според нас изпълва със наличие поста, който вероятно ще заема. Той е отзивчив, човешкият термин е " свестен човек ", с него може да се води разговор ", съобщи той по адрес на оферти за министър председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР