Торта с бисквити и два вида крем е днешното ни

...
Торта с бисквити и два вида крем е днешното ни
Коментари Харесай

Шоколадова торта без печене

Торта с бисквити и два типа крем е днешното ни предложение. Изглежда ужасно и има необикновен усет. Ще ви отнеме към 5-10 минути, с цел да я приготвите! Никой не има вяра, че всичко е толкоз просто.

Необходими съставки:

шоколадови бисквити – 200 гядки – 100 гмасло – 80 гщипка солнутела – 200 гизвара/крема сирене – 400 гпудра захар – 50 гсметана 33% – 200 гядки и шоколад за декорация

Приготвяне:

Смелете бисквитите на дребни трохи. Направете същото с ядките. Разтопете маслото и комбинирайте всички съставки дружно. Добавете щипка сол. Трябва да получите хомогенна маса, която се поддава добре на оформяне и резервира формата си.

Разпределете полученото “тесто ” във форма и го заравнете добре. Много е комфортно да извършите това с елементарна чаша. Диаметърът на формата в нашия случай е 18 см.

Тортата е двуслойна, като за първия пласт са ви нужни нутела и извара/крема сирене – половината от общото приготвено количество. С миксер ги разбъркайте до гладкост.

Вижте още: Пълнени яйца за празничната софра

За втория пласт разбийте сметаната и по-късно, я смесете с останалата извара. При разтрошаване е по-добре да употребявате пудра захар, а не захар. Освен това, в случай че не обичате доста сладко, тогава може въобще да не добавяте захар.

Наредете пластовете във формата.

По предпочитание украсете тортата с орехи и разтопен шоколад, след което я приберете за малко в хладилника, с цел да стегне.

Споделете рецептата за тази торта с бисквити с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР