Топмоделът Ирина Шейк роди момиченце само преди четири месеца, но

...
Топмоделът Ирина Шейк роди момиченце само преди четири месеца, но
Коментари Харесай

Зашеметяваща Ирина Шейк - за първи път без дрехи след раждането!

Топмоделът Ирина Шейк роди момиченце единствено преди четири месеца, само че към този момент е в съвършена форма. Доказателството за изказванието ни идва под формата на стилна черно-бяла фотосесия за испанското издание на стилната библия Vogue.

Фотосесията е дело на известния фотограф Марио Тестино, а сбирката от фрагменти включва и фотография, на която Ирина театралничи изцяло гола, единствено по черна шапка с външна страна.

Европейката с максимален бюст стана чернокожа Красавицата сама качи предизвикателния фотос в страницата си в Instagram и събра близо 70 000 лайкове за няма и 24 часа.

Не липсваха и ласкави мнения на консуматори възхитени от съвършената фигура на 31-годишната звезда. "Уау! Красавица " и "Горещо мамче " бяха единствено част от тях.

Друг кадър на Ирина в обществената мрежа също провокира огромен интерес измежду потребителите. Става въпрос за фотографията, която рускинята качи с музикална звезда Тимати - артиста, който закупи международна популярност с безапелационните си шлагери и със взаимните си планове с едни от най-популярните имена на международната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и други

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР