Топлофикация София започва да отчита уредите за дялово разпределение, и

...
Топлофикация София започва да отчита уредите за дялово разпределение, и
Коментари Харесай

Топлофикация започва да отчита уредите за дялово разпределение

" Топлофикация София " стартира да регистрира уредите за дялово систематизиране, и правене на изравнителните сметки за топлинна сила за интервала май 2019 - април 2020 година

Във всяка постройка на видно място ще бъдат сложени известия за двете дати за доклад . От сдружението оповестяват, че ще уведомят упълномощените лица и/или домоуправителите за графика на доклад. Информация ще бъде оповестена и в интернет и фейсбук страницата на сдружението.

Всеки представител на " Топлофикация София " ще се легитимира със служебна карта.

Според Наредбата за топлоснабдяването на парцелите без достъп или с отхвърлен подобен ще бъде начислена сила по оптимален характерен разход на постройката . Потребителите могат да изискат корекции по изравнителните сметки, а крайният период за спомагателни доклади, възражения и рекламации е до 31 август. След тази дата не могат да се преработват изравнителните сметки.

Още с първите си месечни сметки след одобряването на цените от държавния регулатор, клиентите на " Топлофикация София ", които са на действителен месечен доклад, ще получат фактурите си с посочени суми за възобновяване. Това ще се случи след 15 юни, когато потребителите получават фактурите си за месец май.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР