Топлофикация София е в готовност за новия отоплителен сезон. В

...
Топлофикация София е в готовност за новия отоплителен сезон. В
Коментари Харесай

Топлофикация София: Имаме готовност за сезона, ремонтите приключиха успешно

" Топлофикация София " е в подготвеност за новия отоплителен сезон. В това увериха от сдружението, като подчертаха, че топлоподаването ще стартира при настъпването на три поредни дни със междинна температура под 12 градуса.

Повече информация в директното включване на Тереза Ставрева с Елизабет Павлова, пресаташе на " Топлофикация София ".

" Топлофикация София " има цялостна подготвеност да стартира новия отоплителен сезон, ремонтите завършиха сполучливо, тъй че към сегашния миг при настъпване на законоопределените условия ние можем да стартираме общото включване на отоплението в столицата, изясни в ефира на Българска национална телевизия Елизабет Павлова, пресаташе на " Топлофикация София ".
Към момента обаче макар краткотрайното захлаждане, което беше преди седмица, към момента няма прогноза за трайно захлаждане и изчакваме.
Клиентите, които смятат, че към този момент им е студено и могат да си пуснат отоплението имат опция да създадат това, разяснява Павлова.
За задачата е належащо с решение на общото заседание на етажната благосъстоятелност да бъде входиран документ, заявление в някои от нашите обслужващи центрове или в централното ръководство и ние ще предприемем стартиране на отоплението в съответната постройка.
Детските градини, учебните заведения и здравните заведения също могат по-рано да включат отоплението при нужда. Към момента към 10 здания - детски градини, посолства и няколко офис здания - са поискали авансово стартиране на отоплението, изясни Павлова.

Всички поправки към този момент са завършили, ние имаме подготвеност и сме посочили, че се оправяме бързи при такива обстановки като повредите, изясни още тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР