Топастроложката Светлана Тилкова направи прогноза за всички зодии през предстоящия

...
Топастроложката Светлана Тилкова направи прогноза за всички зодии през предстоящия
Коментари Харесай

Кои зодии са родени с мисия и кои имат страхове от магии, вижте езотеричния хороскоп на Алена за септември

Топастроложката Светлана Тилкова направи прогноза за всички зодии през идния месец. Вижте какво чака страната ни и какво вещаят звездите за нашите зодии, написа " Флагман ".

ОВЕН
Бъдете виновни и внимателни. Забранено ви е да се занимавате с езотерика, до момента в който не надмогнете желанието си да се предадете в лоното на Мрака. Ако не се поддадете на това си желанието си, опитите да вкусите сладостта на обичта и уважението на близките е в естествени граници и е ваше право.

ТЕЛЕЦ
През този месец сте орисани от Съдбата ди ви сервира магическо лекарство, което ви оказва помощ за по-бързата ви пригодливост към близките и то по образован метод, без непрекъснати опити да наложите себе си или своя метод на живот. Не прибягвайте до гадатели и магове, тъй като енергийното влияние ще ви навреди.

БЛИЗНАЦИ
Вместо да страдате, че сте неразбрани, е време да осъзнаете насъбраните заложби в предишните прераждания и да развиете умеенето те да бъдат употребявани за положителното на обществото. Всичко, което ви се случва е знак, че по този начин, както живеете, не може да извършите задачата за която сте родени, само че, въпреки това, ще търсите вероятния път посредством такт и липса на принуждение, да бъде реализирана задачата ви.

РАК
Дали ще се поддадете на отрицателните въздействия към вас зависи от вас самите. Възможно е " доброжелателен намек " за направена ви магия да стане причина за намаленото ви самочувствие, в резултат на изчезналото самопризнание, което очаквате подсъзнателно. Ако сте решили да сте отпуснати, бездейни и да вегетирате, не разказвайте на хората към вас, че ви вредят с вълшебства, а бъдете почтени и търсете виновността в себе си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

ЛЪВ
Повярвайте в себе си, в силите и опциите си. Имате късмет да реализиране на равновесие в живота, да намерите средата, в която и сполучливите изяви ще бъдат действителни и опция без изработката на вълшебства да имате поддръжката на приятелския си кръг. Страховете ви ще изчезнат, когато се окажете в зоната на Светлината.

ДЕВА
Осъзнаването на една мъчителна истина, от която бягате ще ви помогне. Усамотението и стремежът, най-вече към професионални триумфи са повода за неналичието на благополучие в персоналния живот, което не трябва да постигате с цената на енергийно влияние. Не е във ваша изгода да посягате на нечия орис или на непознати придобивки.

ВЕЗНИ
Странно за какво сте се вторачили в непозната паница в непознати триумфи. Засилен е вашия несъзнателен блян да бъде заграбено, само че и умножено непознатото материално богатство, макар че с нищо не сте го заслужили, само че разчитате на магията. Попаднали сте под въздействието на хората, които ви подтикват да нанасяте безпричинна щета.

СКОРПИОН
Промяната е наложителна и не чака повече. Време е да намерите сили в себе си и да преодолеете желанието си непрестанно да търси виновността за своите проблеми в близките и да ги притеснявате с непрекъснатите си искания, че ви вършат вълшебства. Ако поискате можете да развиете интуитивните си способности, само че не се знае дали имате право да го сторите.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете внимателни и прозорливи, не допускайте да ви изостави възприятието ви за себесъхранение. Не се опитвайте да прониквате в незримия свят, с цел да не си навредите. Задачата ви през този месец е по-бързо да се отърсите от терзанията и да поемете по пътя на израстването си като персона и без вълшебства да постигате със лични старания триумфи.

КОЗИРОГ
Вашите сили са задоволителни, с цел да извършите крачката към новото и непознатото само че в интелектуално и духовно отношение. В настоящия си живот, а и през този месец не трябва да се интересувате от вълшебства и методите за изработката им, с цел да не станете подвластни на силите на злото. Неизбежно е, в случай че тръгнете в тази посока, само че мъчно ще го осъзнаете!

ВОДОЛЕЙ
Търсите метод да избягате и да си осигурите живот измежду природата, да сте откъснати от цивилизования свят, само че със основани лични улеснения, където няма да сте подвластни на вълшебства, само че в това време сте изтъкани от невероятна емоционалност и пристрастеност, които са причина да сте подготвени посредством бяла магия да спечелите нечия обич, макар че това опонира на вашия морал.

РИБИ
Мечтаете за самопризнание, което е мъчно постижимо, в случай че желаете да не се усеща досадното наличие на обществото и непрекъснатото му навлизане в персоналния ви живот да бъде отстранено, само че не посредством силите от незримия свят. Научете се да давате израз на своите скрити усеща, с цел да не натоварвате душeвността си и да не се страхувате от вълшебства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР