Топ спринтьорката ни Ивет Лалова разказа подробности за контузията, която

...
Топ спринтьорката ни Ивет Лалова разказа подробности за контузията, която
Коментари Харесай

Ивет Лалова се контузила в душ кабина на хотел

Топ спринтьорката ни Ивет Лалова описа детайлности за травмата, която я извади от гирата през зимния сезон, разбра HotArena.

След случая се наложи атлетката да оперира сухожилие на дясната си ръка.

Случи се поради некачествена душ кабина в български хотел – изясни от стъкло или кристал, а в тази ситуация беше от кристал. Докато се къпех, тя се пръсна на хиляди мънички късчета, които, където ме допираха, правеха сечения по кожата ми. За благополучие краката не пострадаха. Имах доста дребен прорез на ръката и в този миг даже не съм схванала, че ми е срязано сухожилието. Чак месец по-късно, когато започнах да упражнявам, изпитах болежка, заран не можех да си движа китката и в един миг потърсих експерт в България.

 

Отидох да ми извадят стъкло и се разсъниха с гипсирана ръка до лакътя. Но почтено казано това ме стимулира, тъй като международното състезание беше толкоз късно, а и не знаех дали ще тичам зимата… Бях доста добре физически преди самата интервенция, само че като е ли фактът, че имах толкоз време, малко ме бе поразпуснал.  Когато се разсъниха след интервенцията, разбрах, че нямам право на повече неточности и на губене на повече време. Стегнах се, направих доста положителни тренировки и през по-голямата част от времето упражнявах сама “.

Заради интервенцията Лалова не можела да подвига тежести, а при започване на юни получила нова контузия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР