Топ моделът Кейт Мос призна, че след като загубила девствеността

...
Топ моделът Кейт Мос призна, че след като загубила девствеността
Коментари Харесай

Скандално секси СНИМКИ на хлапачката Кейт Мос! Моделката се похвали кога е загубила девствеността си и как това е променило целия й живот

Топ моделът Кейт Мос призна, че откакто изгубила девствеността си на 14-годишна възраст, се почувствала готина. Това станало малко преди фешън сътрудник да я открие и да й предложи работа, написа „ Мирър ”. Тогава Кейт била още ученичка и се прибирала у дома след фамилен празник. На летището в Ню Йорк срещнала брата на създателката на Storm Models Сара Дукас. " Бях на 14 години и неотдавна бях изгубила девствеността си. Мислех се за готино момиче. Качих се в самолета, а по-късно братът на Сара пристигна при мен и ми сподели: „ Мислила ли си в миналото да станеш модел”, споделя Мос.


Кейт признава, че когато чула предлагането, останала зашеметена. Но връщайки се обратно, счита, че е била прекомерно млада, с цел да стартира работа в стилния бизнес. Именно затова няма да разреши на щерка си, която сега е на 15 години, да направи същото.



„ Никога, в никакъв случай, в никакъв случай! Не бях доста висока, имах криви крайници и криви зъби и никой не можеше да каже, че съм най-красивото момиче в учебното заведение. Бях доста слаба, което беше недостатък”, споделя още световноизвестната моделка.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР