Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз определено е по-специален случай

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз определено е по-специален случай
Коментари Харесай

Майката на Мегз плаши със съд БИГ Брадър

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз несъмнено е по-специален случай за продуцентите на VIP Brother, които като че ли основават седмичните задачи, водени от устрема си да натискат „ спешния бутон “ на амбициозното миньонче.

Тя бе задоволително пряма да признае, че постоянно прави нещата, в които има вяра, и на които се е посветила – „ на живот и гибел “. Видимо е, че прекомерно постоянно провокациите към Съквартирантите са целеустремено уязвяващи я.

Докато дилемите за едни са такива, в които да блеснат, да покажат позитивните си черти, то Big Brother по всякакъв начин тормози Мегз, освен това и чисто словесно, когато не е посредством дейности, написа secret.bg. Етикети, намеци, заклеймяване и така нататък, са дребна част от провокациите, които екипът на риалити формата ползва върху мощната душeвност, на другояче нежната физически дизайнерка.

Нейната майка – Магдалена, към този момент едвам сдържа гнева си, поради издевателството върху щерка ѝ. Тя все по-често избухва в профила си в обществените мрежи и нищо чудно да прибегне към съд, поради психическия тормоз, който упражняват върху младата бизнес дама.

Капакът на всичко бе нервната рецесия, до която докараха Мегз, при която тя беше на косъм от спазъм. Силно задушаваща се и единствено лекарската интервенция, която също съзнателно бе забавена от страна на продуцентите, избави ситуацията от по-фатален припадък. Бе подложена на апетит, тормоз и какво ли още не, като към този момент е противоречиво дали взе участие в Big Brother, който за едни е спа санаториум, а за нея концлагер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР