Топ астроложката Алена направи повече от невероятна прогноза за 2020

...
Топ астроложката Алена направи повече от невероятна прогноза за 2020
Коментари Харесай

Алена с прогноза за 2020 г.: Вулканът Витоша ще изригне, а 9 по Рихтер ще сравни София, ако...

Топ астроложката Алена направи повече от невероятна прогноза за 2020 година. Според нея тя ще е белязана от доста компликации, само че и ще е "година на градежа ".

Коя е алена?
Светлана Тилкова - Алена е най-известният астролог в България. Родена е на 26 януари 1955 година под знака Водолей. Завършила е Международни стопански връзки във ВИИ „ Карл Маркс”, в този момент УНСС. От 1977 година се занимава с астрология. Между 1977 и 1993 година прекарва месеци в Тибет, където учи медитация и левитация под управлението на духовни учители. При престоя си там получава духовното си име Алена.

Нейното списание „ Кармичният кръг “ излиза от 2001 година Светлана Тилкова е създател на над 40 книги, измежду които „ Буквар на душата “ „ Настоящето е единствено ден “, „ Уроци по Карма “. Провежда курсове и написа наръчници по астрология и нумерология.

Алена е член на Германския съюз на астролозите (DAV), на Интернет общество - България, на Световната астрологична асоциация (ISAR). От 2011 година е първи ръководител на Международния другарски кръг на DAV в България.

Племенница на огромния художник Владимир Димитров - Майстора. Със брачна половинка си Андрей Тилков са дружно съвсем четири десетилетия.

Ето какво предсказа тя за идната 2020 в. в изявление за "Марица ":

- Каква 2020 година ни следва? Кои ще са най-сериозните провокации? За какво ще е най-благоприятна?

- Предстои ни година на компликации, тествания, спорове, съсипия, само че и на рутина, работа, успокоение, строеж. Докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми, експанзия и гибел поради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще разрушава всичко това, което някой е решил да си присвои, да завладее без да му се поставя, да завземе нечии дом, територия на друга страна, единствено тъй като цели власт над хората, а за какво не и над цялото човечество.

Разрухата от една страна води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със остарялото блокира развиването на всеки човек. От друга, оказва помощ върху основите, в случай че са постоянни да стартира нов строеж, честен и веществен, който да води към върхове в идващите девет години, до новото мощно въздействие на Уран и цифрата на годината - 4.

Успехът е обезпечен, в случай че се отдадем на рутината и насъбрания опит, в случай че разчитаме на знанията и интелекта си. Провала е сигурен, в случай че решим да се настаним наготово в нечия непозната обител без оглед на средствата и за сметка на непознатото злощастие или неуспех.

Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, позитивни или отрицателни. От нейното въздействие и състояние през годината зависи дали ще сме заредени с готовност да творим, с автентичност и разсъдък, или мнозина ще изберат да се скрият измежду посредствената навалица и да се трансфорат в невидими поради персоналните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време мъчно ще възстановят изгубените позиции.

Помнете – една година е момент поемане за Вселената, само че за нас е тестване, за което след 12 месеца получаваме премия и наказване. Характерни за годината са голям брой компликации във всяко отношение, които, постоянно непредвидени, ни учат на неизменност, на умеене да бъдем издръжливи и търпеливи.

Този е пътят да реализираме задачите си, да се развиваме, по-лек няма. Всичко ново през 2020 по-лесно ще намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни хрумвания ще бъдат реализирани и вместо с отричане ще се възприемат като естествена част от живота.

- Това, че годината ще е високосна, прави ли я изключително сполучлива за нови планове, нов бизнес, нови връзки, раждане на бебе? Ще бъде ли като цяло година на баланс, разцвет, благополучие?
- По-специални или превилегировани за нещо години в календара не съществуват. Всека година има своето позитивно и отрицателно въздействие. Не е от голяма важност дали годината е високосна или не е, с цел да съумяваме, да творим, да надграждаме. Всичко зависи от нас самите, в случай че се съобразим с вибрациите на персоналните си години, които са разследване от календарните и заобикаляме начинанията в сложната или прочувствената си персонална година.

Всеки, които реши да тръгне без боязън към новото, само че не преждевременно и импулсивно, а с разсъдъка си и подсилен от дейности учредени на действителностите, не на фантазиите и фантазиите да чака триумф в годината на Уран и вибрацията на компликации 4. Годината може да е изненада единствено за родените на 29 февруари, които са орисани да честват рожден ден през 4 години, а сред единия и другия да надграждат, с цел да не пилеят живота с тайничка вяра и в очакване на чудеса.

През 2020 година родените на 29 февруари са длъжни да създадат нов скок към следващия връх, да печелят добре, само че и да творят единствено позитивна карма.

А мотото на година е „ ТРУД, ПАРИ, ЗНАНИЯ “ - всеки с труда си ще печели пари, а когато има задоволително ще обогатява знанията си и с пътувания по света. Всичко може да е ново и в персонален и в професионален проект, в случай че на остарялото е пристигнало времето да завърши. Любов, брак, бебе - и тази част от човешкия живот ще е като през всяка година. Високосната не е по-специална.

- На кои зодии ще им върви най-вече? Кои ще бъдат изправени пред най-сериозни тествания през 2020-та?
- Зодията няма никакво значение за триумфа или неуспеха на личността през която и да било година. Зодиакалния знак като проекция на зодиакалното съзвездие е разбиране за цялост от качества, позитивни и негативни, а не живо създание. Поради тази причина годината на Уран не би могла да е благосклонна към някои зодии и изпълнена с тествания за други.

Дори в случай че кажем, че Уран ще оказва помощ на родените във Водолей, като шеф на знака, това е най-общо казано. За някои от родените във Водолей годината ще е върхова в професионален проект, за други - цялостен провал. Човекът и неговите самостоятелни характерности в рождената му карта твори своя личностен триумф или неуспех през годините. Обобщено предписание не съществува.

Първо, би трябвало да се пресметна номерологично персоналната година на индивида. Ако тя е с осцилация 4 или 9, компликациите ще са всекидневие, а поради страстта са чести свадите, приключването на връзки, провалените планове, оптимизмът който като че ли от нищото се трансформира в скептицизъм, водещ по-слабите хора до безпътно обезсърчение и ненавист към всичко.

- Кои ще бъдат най-благоприятните за нови бизнес и вложения интервали идната година? Кои браншове ще бъдат най-успешни? Кога през 2020-та не е целесъобразно да подхващаме съществени бизнес инициативи?
- Няма забрани. Не годината проваля което и да било бизнес начинание или инвестиция, а недобрият разбор, изследване, обмисляне. Мнозина стартират бизнес даже без да имат визия дали планетите в тяхната рождена звездна карта им позволяват частен бизнес.

Регистрират компания на шанс, без предварителна астрологична прогноза по кое време е най-подходящата дата или името е печелившо, взимат заеми... и след това какво друго с изключение на провал и банкрут да чакат. През 2020-а, годината на Уран ще завоюват повече тези, които влагат в технологии на бъдещето във всеки бранш на стопанската система.

Сами викаме проблемите, рецесията, банкрута, когато подхващаме крачката към сериозен или дребен бизнес, подписваме контракти, сменяме работата си в интервалите на назадничав Меркурий, които са следните за 2020 година:

Меркурий е назадничав в Риби в интервала 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 година, 05.49 ч.

Меркурий е назадничав в Рак в интервала 18 юни, 06.59 ч. – 12 юли 2020 година, 11.27 ч.

Меркурий е назадничав в Скорпион в интервала 14 октомври, 03.03 ч. – 3 ноември 2020 година, 19.50 ч.

- Как ще се отрази 2020 на любовните връзки? Кои зодии ще имат максимален късмет за любовно и фамилно благополучие?
- Разделите може да са повече, тъй като изживели времето си партньорства съществуващи по инерция, ще бъдат разрушени от Уран. Новата обич и новите по-смислени връзки ще зарадват мнозина.

Когато пламне, любовта не се интересува нито от година, нито от зодиакален знак, така че няма зодии с по-голям късмет за обич и фамилно благополучие. Ако сътрудниците са подобаващи зодията е без значение, а единствено съответните домове в тяхната партньорска звездна карта разкриват ще я бъде ли връзката или не. В годината на Уран мнозина ще основат семейство.

Пълен и необикновен любовен хороскоп за 2020 година

Две са предизвестията при основаване на семейство. Първото е Съдбовната възбрана за брак и на двамата сътрудници да е отпаднала. Ако не е, бракът е жертван на бракоразвод, извънбрачни връзки, условност, даже домашно принуждение.

Второто е в случай че бракът е по сметка. В този случай е наложително сватбеният ден да не съответствува с интервалите на назадничав Меркурий, изключително в случай че се подписва предбрачен контракт. Дори Съдбовната възбрана за брак на двамата сътрудници да е отпаднала, бракът по сметка бързо завършва, осъден от Меркурий.

- Наистина ли 2020 година ще бъде най-хубавата за брак от 50 години насам, както настояват европейски астролози? 20.02.2020 или 02.02. 2020 – това ли ще са идеални дни за женитба?
- Сигурна съм, че тези "астролози " са анонимни. С вибрацията и датите на годината се занимава нумерологията, а европейските, ще кажа бъдещи нумеролози, аз започнах да образовам сътрудниците си от Съюза на немските астролози преди пет години, само че и те още не са стигнали до тези дълбини на знанието, че да дават такива крайни отзиви.

Никой държащ на името си нумеролог или астролог не би рискувал да стане за смях с такива лишени от всевъзможен смисъл бомбастични мечти. Вибрацията на Уран и 2020 година е 4, а вибрацията въпросната година, от преди 50 години, от която насам нямало положителни години за брак – 1970, е с осцилация 8.

2020 година е на Уран разрушаващ остарялото и изживяло времето си, с цел да пристигна новото, това, което до неотдавна е било бъдеще, фантазия, вяра.

1970 година е на Сатурн - планетата на ограничаването, на осъзнаването, на принудата към дисциплинираност, показваща ни невидимите сенки от предишното, Сатурн, планетата на мъртвите.

- Къде виждате нещо общо сред двете години?
- Цялата 2020-а е подобаваща за основаване на семейство, както и всяка друга година. Видимо е плъзнала нервността за брачен ден на 2.2.2020, както и на 20.2.2020, макар че в датите с изключение на повторението на нули и двойки няма нищо мистично, късметлийско или каквото и да е обещаващо фамилно благополучие и естетика, нито са огледални дати според обичайното пояснение по смисъла на номерологията.

Хороскоп: Тежки промени прекатурват живота ви през 2020 година

Дати като дати, само че се оказва непостижимо за схващане интелектуално упражнение от не малко младежи, внушили си несъществуваща символика в повторението на цифрите в датата, пренебрегвайки другото поверие, също без каквото и да било значение, че 2020 година е високосна.

Датите 2.2.2020, 20.2.2020 и 29.2.2020 са с осцилация 8, на кармична отплата. Въпреки, че тази осцилация се трансформира когато става дума за персонален ден, месец, година на сватбеното празненство, на някои от избралите ги за брачен ден тя ще се припокрива с техния персонален ден. Никога не бил предложила ден първи от фамилния живот да стартира дневно на кармична отплата.

- Политическият календар на 2020 година не включва постоянни избори у нас. Спокойна ли ще бъде 2020-та в политически проект? Ще се появят ли нови политически играчи – партия на Мая Манолова, Цветан Цветанов?
- Там, където има народна власт, а не тирания, политиката постоянно ще е изпълнена със конфликти, даже война. Нищо по-различно няма да е по отношение на предходните години. Животът в България е зависим на ежедневни компликации във вътрешен и интернационален проект поради Уран, който ги ускорява, и поради рождената дата на България - 27.10.679 година , като осцилация на годината, която ги удвоява.

Безмерното политическо бръщолевене и опълчване на жадните за власт към ръководещите твори нерешителност и отвращение, даже отвод на народа ни да се преценява със законите на страната. Правителството е подвластно на сложна година за България, на сложна година в първата й половина за министър-председателя и година на мъчно овладявани на страсти за президента.

Ако разсъдъкът отстъпи, е допустимо опълчването да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния миг за желанията и проектите си, с цел да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други страни поради родни предатели битуващи във всички равнища в ръководството на България, както и в Народното събрание.

Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа групировка, това ще е толкоз безразсъдно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура - авансово обречена, без значение кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година споделих, че госпожа Йорданка Фандъкова ще завоюва четвърти кметски мандат. Пред януари 2019 година написах, че госпожа Манолова няма поддръжката на звездите, с цел да завоюва кметския стол в София. До изборите още доста пъти го повторих.

Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, госпожа Манолова беше наясно с астрологичните предизвестия, че потегля по път, който ще я води в нищото, само че някой поласка нейното себелюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й. Г-жа Манолова няма късмет нито лидерски качества, с цел да се трансформира в важен фактор в българската политика.

Нейната мощ е в рушенето, а не в съзиданието, така че ще е неточност, в случай че сътвори лична политическа групировка, само че знам, че няма да е съгласна с астрологичният ми съвет. Всеки има право да бърка.

А София е любимец на Съдбата, че не си я избра за кмет, тъй като разрухата, която щеше да нанесе на столицата ни в годината на Уран щеше да е равна на земетресение от 9 степен или на изригването на угасналия вулкан Витоша, само че със силата на Везувий, унищожил Помпей, Херкулан и Стабия.

Ако има разсъдък, а Цветан Цветанов е интелигентен човек, не би тръгнал по този път. Веднъж тъй като партия разроила се от от партията майка ГЕРБ в никакъв случай не може да доближи до равнището на партията, от която е излязла. Това са обстоятелствата в България. Такива хора обществото ги възприема като ренегати. Някой да помни партията "Баста " на земеделския министър в първото държавно управление на Борисов.

Втори път, тъй като Цветан Цветанов чудесно знае какъв брой са значими датата и часът за основаването на партия. И защото аз срещу България не работя, от мен печеливша композиция няма да получи, в Европа няма кой да му я даде.

Наивно е да се има вяра, че партия на Цветан Цветанов би се радвала на триумф, равносилен на ГЕРБ. Вярно, предателите в структурите по места и в Народното събрание не са малко, само че не стигат, с цел да пратят ГЕРБ в историята. Дори не приказвам за харизмата на Борисов, поради която и мразещите го обичат.

- Пловдив избра нов кмет, който е окуражен да трансформира Пловдив в най-проспериращия град в България. Вещаят ли звездите сполучлива година за господин Здравко Димитров? Ще успее ли той да стартира първата година на мандата си с летящ старт?
- Похвална е упоритостта на новия кмет, поисквам му триумф, в случай че щете от чиста изгода. Ако това се случи, тогава потоците хора от цяла България заселващи се в София ще се пренесат към Пловдив. В София все по-малко софиянци оставаме, а кореняците са на изгубване.

Здравко Димитров е роден във въздушен знак, Близнаци. Личната му година до рождения му ден през 2020 година е подвластна на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, а по-късно навлиза в персонална година на световни промени. Въпреки компликациите ще работи сполучливо, поради годината на Уран, която поддържа неговата персонална година, ще съумее да унищожи ненужното, с цел да построи на негово място потребното. Интелигентен е, непрестанно се обогатява с нова информация.

Прекалено многообразен като ползи и стремежи, умеещ да приказва омайно, завладяващ на моменти. Важна задача за него е да се научи да бъде по-предпазлив, да не е припрян и да не се доверява на сякаш перспективни, само че погрешно подбрани познанства. Прибързаните думи и рецензията без обстоятелства му вредят. Денят му на раждане е притежател на кармична отплата и му постанова през целия си живот да е внимателен и проникновен, с цел да се запази от дебнещите рискове.

Съдбовният му път не разрешава припряност, само че е податлив на импулсивни дейности. За него, с цел да е сполучлив мандата му продължава да важи условието да не се доверява на ласкатели, на хора, които под маската на доброжелателни и искащи да му оказват помощ, ще се опитат да вредят освен на него, а и на града.

Колкото до летящия старт на мандата му моят съвет е противоположния. Да огледа всичко, за което е виновен в града, деликатно, да оцени наследството от предшественика си и тогава да потегля напред. Ако тръгне преждевременно с вярата, че всичко му е ясно, знае и може, в случай че се поддаде на хвалебствие, тогава Пловдив да не се надява на смяна. Успехът е в премисленото деяние, на което подводните камъни са известни.

- Ще ни изненада ли Годината на плъха с естествени катаклизми или прояви на принуждение? Предстоят ли непредвидени тествания – нова икономическа рецесия, атентати, бежанска вълна откъм Сирия през Турция да вземем за пример?
- Годината на Металния плъх ни постанова своите условия, които имат допирни точки с тези, наложени ни от Земния глиган – нетърпимост към меркантилността, санкции за нечестните дейности и намерения, поддръжка за честните, дейни и идейни хора.

В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при осъществяване на поставените задания. Плъхът умее да подарява обилно, само че единствено тези, които са го заслужили. В композиция с годината на Уран може да даде доста, само че и да отнеме доста съгласно заслугите на всеки един от нас.

Във финансово отношение можем да реализираме непоклатимост поради пестеливостта на Плъха, който в никакъв случай не се жали от недостиг, тъй като е подготвен да пожертва и персоналните си ползи, и заниманието си даже, само че да спастри за черни дни. Допълнителна работа не трябва да отхвърляме.

Можем да влагаме извоюваните пари и да живеем от лихвите или приходите от сполучливи вложения, само че всичко, което подхващаме, да е с мярка и без надскачане на личните благоприятни условия. Нека не забравяме, че Металният плъх не обича да рискува и по тази причина не поддържа авантюристите и феновете на хазарта.

Природните катаклизми, даже трусове всекидневно са разследване от човешки дейности. Земята е жив организъм и се опълчва на всичко, което творим с наводнения, трусове и суша. Да напомня, че до 2025 година Нептун е в Риби, така че наводненията по цялата планета няма да са изключение, а предписание.

Атентати и да има не могат да бъдат планувани посредством астрологично пресмятане, а за бежанската вълна съм на мнение, че е пристигнало време да се обърне. Войната в Сирия е към края си, така че бежанците последователно ще стартират да се връщат по родните си места, макар че няма да е бърз развой.

- Предстои основно събитие за Европа - Брекзит през януари. Ще отслаби ли излизането на Англия от Европейския съюз или ще го направи по-силен и консолидиран?
- Звездните конфигурации на композитните карти на излизането на Англия от Европейски Съюз, което не е несъмнено, че ще се случи на 31 януари, насочат следните предизвестия:

Прибързано взетите решения и провалените задълбочени диспути в Народното събрание са причина задачата, която Англия си е сложила, да се окаже непостижима или да бъде реализирана половинчато с цената на многомилиардни загуби и унищожени човешки ориси.

С драматизиране на протичащото няма по какъв начин да реализират решение на основания проблем, тъй като Европа се умори да демонстрира самообладание към Англия постоянно възприемана като специфичния член на съюза получил привилегии каквито другите страни членки нямат.

Държавите от Европейски Съюз се усещат предадени, а астрологичната настройка, даваща ни тази информация, предизвестява за фрапантни ограничения против Острова, в случай че се опитат да основават проблеми на Съюза.

Ако излизането на Англия от Европейския съюз стане факт, съществува причина за накърняване на териториалната и целокупност и започване на процеси за обособяване на някогашните колонии, които от дълго време се усещат несигурни под ръководството на короната и ще ускорят момента за отделянето си и вдишване по пътя на независимостта.

Мечтата за материално великолепие и международно владичество са водещите, само че както към този момент споделих нагоре, господството над света, за което мечтае Англия, от дълго време е мираж. Не е допустимо нито в този момент, нито в бъдеще да се възвърне мечтаното от някои великолепие на Британската империя, в което „ Слънцето в никакъв случай не залязва “.

Най-важният въпрос, на който не може да бъде даден отговор към този момент е дали в дълготраен проект Европейският съюз ще е по-силен и активен със или без Англия като член. Засега драма за Европа не се обрисува.

- Какви цветове, аксесоари, знаци, талисмани ще ни подсигуряват здраве и нравствен комфорт в годината на Металния Плъх?
- Заради въздействието на Уран можем да носим тоалети в тъмносиньо, морскозелено, лилаво, бижута с аметист, бисер, корал, наследник сапфир.

Обявиха цвета на 2020 година! Той е... СНИМКИ

Заради въздействието на Металния плъх е наложителна дрънкулка на плъхче в дома ни, което да ни носи пъргавост и да ни оказва помощ за наложителните бързи, само че верни решения. Неговите цветове са синьо и виолетово, а минералите топаз и рубин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР