Тони и Иво се ожениха миналата неделя с гражданска церемония

...
Тони и Иво се ожениха миналата неделя с гражданска церемония
Коментари Харесай

Тоца вдига три сватби


Тони и Иво се ожениха предходната неделя с гражданска гала в Гърция, на която участваха единствено най-близките им хора. Смятат обаче да вършат още цели две празненства, с цел да могат да поканят всичките си другари.

Датата на сватбата – 17 юни, е била особено определена, тъй като тогава се навършили тъкмо три месеца от деня, в който двойката се срещнала. Това станало на 17 март, а любовта им била от пръв взор. Пред околните си Антония и Ивайло разказали, че са били подготвени да се оженят още по-рано, само че поради други проекти решили малко да отсрочат щастливия ден. Присъствалите на тържеството коментирали, че сватбата ще затвори устите на всички зложелатели, които с цел да вгорчат живота на двойката, пуснаха слух, че младоженецът е женен за друга и даже има дете от нея. Бракът му с Антония Петрова е първият в живота му и двамата са безапелационни, че ще бъде и последният, писа „ Уикенд “.

За да бъде всичко идеално, младоженците наели сватбена организация, която да се погрижи и за най-малките детайлности. Гражданският брак бил подписан пред българския консул в Солун, само че за празничната гала бил определен плаж до малко заливче на втория ръкав на Халкидики – Ситония. Гости на сватбата описаха пред „ Уикенд”, че денят е минал безусловно като приказка. В събота времето в Гърция било извънредно – валяло като из ведро, било студено и всички поканени се тормозили, че сватбата ще бъде голям неуспех. Само младоженците били спокойни и сигурни, че всичко ще се оправи за значимия ден. Така и станало – в неделя било слънчево и толкоз топло, че сватбеното празненство траяло цяла нощ и никой даже не помислил да облече връхна дреха.

Близки на младоженците споделиха, че никой с изключение на влюбените и техните посетители не е имал достъп до плажа, на който се е провела церемонията. Там имало доста първокласен плажен бар, където приготвяли храната за тържеството тъкмо преди да я поднесат. Избрано било типично гръцко меню с доста риба и морски блага. Водещите на празненството също били доста положителни и с помощта на тях сватбарите останали на дансинга безусловно цяла нощ. Церемонията почнала в 19 часа, а купонът траял чак до 5 сутринта – от залеза чак до изгрева на идващия ден. Булката изглеждала ослепително в сватбената си рокля, основана особено за нея от дизайнерката София Борисова.

Макар че тържеството е било в Гърция, на него са спазени всички български ритуали, в това число краденето на булката. Ивайло се събрал с приятелите си, до момента в който обичаната му била със своите приятелки. Мъжката компания нахлула в „ женското царство” и оповестила, че ще краде момата. По традиция му поискали да я откупи, само че той споделил, че няма толкоз пари на света, с които да мери любовта си към Антония. Затова предложил сърцето си и към този момент никой не посмял да желае друго. Младоженката към този момент е сменила публично името си. Приела е семейството на брачна половинка си, само че е запазила и своята. Вече се споделя Антония Иванова Петрова-Батинкова.

Сега за двойката на дневен ред е идващото празненство в част на брака им. Това ще бъде изтънчен коктейл в София за цели 200 души, който ще се организира в края на юли. След това ще има и трето празненство. Подробностите към него обаче младоженците най-малко към този момент пазят в загадка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР