Медиите съобщават за масирана атака срещу Джанкой и Севастопол, извършена

...
Медиите съобщават за масирана атака срещу Джанкой и Севастопол, извършена
Коментари Харесай

В Крим се чуха десетки експлозии: Украйна нанесе масиран удар по Севастопол ВИДЕО

Медиите оповестяват за масирана офанзива против Джанкой и Севастопол, осъществена от украинските въоръжени сили.

Серия от детонации в Крим беше обявена от военния сътрудник Юрий Котенок, който сподели, че разследващият аероплан Boeing RC-135W Rivet Joint, благосъстоятелност на английските Военновъздушни сили, „ работи “ в западната част на Черно море с взор към Севастопол.

Според специалиста има промени в интензивността на авиацията на НАТО в югозападната и южната част на Крим. Той показва изгубването на американските разследващи БЛА Global Hawk от „ образното “ поле.

Според Kitten те „ на процедура към този момент не пътуват над морето с включени транспондери “.

Известно е, че появяването на самолети на Алианса над територията на Крим е сигнал за бъдещи обстрели.

Украинските медии и кримските обществени страници оповестиха, че към 10 вечерта на полуострова са избухнали поредност от детонации и е била оповестена паника поради дронове.

„ В обществените мрежи пишат, че сега над самия полуостров няма дронове, а се смъкват над морето “, акцентира изданието „ Страна “.

В резултат на това публицисти, базирайки се на съветското министерство на защитата, оповестиха за масирана офанзива с дрон против Крим и Краснодарския край.

Така над Крим и Черно море бяха свалени към 70 дрона, над Краснодарския край - още 43, а над Волгоградска област - един.

В северозападната част на Черно море съветските въоръжени сили унищожиха 6 надводни БЛА.

Местни обществени мрежи оповестяват за офанзиви на летището в Йейск, петролното хранилище на Лукойл (Волгоград) и петролната рафинерия Ильинский и автогара Южни (Краснодар), където е потърпевшо и котелното помещение. Почти всички цели са свалени, изумени са петдесет дрона.



Каналите TG оповестяват за ликвидирането на две безпилотни лодки.

„ Окръгите Джанкой, Феодосия, Севастопол, Черноморское и Геническ са ударени с дронове и реактивни системи за залпов изстрел. Вероятността от ракетна офанзива против Крим остава “, показват създателите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР