Докато бившият й съпруг Брус Уилис гасне от старческа деменция,

...
Докато бившият й съпруг Брус Уилис гасне от старческа деменция,
Коментари Харесай

Баба Деми Мур забърса млад жребец

Докато някогашният й брачен партньор Брус Уилис гасне от старческа деменция, Деми Мур си живее живота, все едно е палава тийнейджърка. Кинозвездата в никакъв случай не е крила пристрастеността си към по-млади мъже. Вероятно и по тази причина последните клюки към нея са свързани с възможната й връзка с поп изпълнителя Дожо Джонас, който е с съвсем 30 години по-млад от нея.

Както е известно, актрисата е на 61-годишна възраст, до момента в който Джо е на 34. Спекулациите потеглиха от папарашки фотоси, на които двамата се виждат дружно по време на обяд и наподобяват интимно млизки. Според формалния представител на Деми Мур обаче двамата били единствено близки другари – банална дефиниция, употребена нормално в случаите, в които нещо интимно би трябвало да остане прикрито.

„ Между тях няма нищо. Просто се усещат добре дружно “ – четем в много неубедителното прессъобщение. Иначе изказванията за романс не е да не звучат разумно, имайки поради, че Деми Мур бе омъжена за 15 години по-младия си сътрудник Аштън Къчър в продължение на 9 години.

Джо Джонас пък бе дружно със звездата от „ Игра на тронове “ Софи Търнър в продължение на 4 години, преди също да стигнат до бракоразвод.

Иначе Деми направи преди няколко седмици възторг в Кан с ролята си във кино лентата „ Веществото “. В сюжета Мур има няколко голи подиуми, в които буйно опипва сама 61-годишното си тяло. Актрисата даде обещание, че скоро няма намарение да спре да се снима гола.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР