Томас Тухел остана непобеден в 12-и пореден мач с Челси,

...
Томас Тухел остана непобеден в 12-и пореден мач с Челси,
Коментари Харесай

Тухел остана непобеден 12-и пореден мач начело на Челси

Томас Тухел остана непобеден в 12-и следващ мач с Челси, само че " сините " стигнаха единствено до тъждество 0:0 против Лийдс Юнайтед в мач от британското футболно състезание. След него Челси е четвърти с две точки зад Лестър и три пред Уест Хем, до момента в който Лийдс е 11-и.

Двата тима изиграха доста деен мач в нахлуване и като се изключи че удариха две греди, вратарите имаха доста работа. Първото чисто състояние в мача бе за Челси, откакто Люк Ейлинг почисти топката в тялото на Диего Йоренте и трансферира вратаря Илан Мслие, само че топката удари гредата. В следствие Кай Хавертц пропусна два шанса за гостите, а Едуард Менди направи няколко спасявания на вратата си.

Челси няма загуба в 10 следващи мача в шампионата и серията на Тухел е по-къса единствено от тези на Франк Клард за Нотингам и на Маурицио Сари още веднъж за " сините " от Лондон. Лийдс, който има една победа в последните си шест мача, загуби голмайстора си Патрик Бамфорд през първото полувреме. Той получи травма пред погледа на националния селекционер на Англия - Гарет Саутгейт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР