Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в

...
Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл направи шокиращи признания за принц Хари, Брекзит и Тръмп

Томас Маркъл се разплакал, до момента в който гледал на дребен тв приемник в калифорнийско заведение по какъв начин щерка му Меган се дами за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си изявление откакто отхвърли да участва на събитието.

73-годишният американец изрази голямото си страдание, че сърдечна интервенция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.
Сред най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е диалогът с Хари, който изискал ръката на щерка му по телефона през декември предходната година.

Издънка: Меган Маркъл на секунди от величествен гаф на сватбата на племенница на принцеса Даяна (СНИМКИ/ВИДЕО)

" Казах му: " Ако си благородник, обещай, че в никакъв случай няма да вдигнеш ръка против щерка ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми ", изясни Томас Маркъл пред известния водещ Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за изявлението " няколко хиляди паунда ".

Според Томас Маркъл неговият шурей Хари му признал по телефона, че поддържа " опита с Брекзит ", а за оспорвания президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп споделил, че милиардерът " би трябвало да получи късмет ".

От кралското семейство отхвърлиха да разясняват изказванията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласоподават и от тях се изисква да остават политически неутрални.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР