Том Ханкс, чиято последна роля е в екранизацията на “Човек

...
Том Ханкс, чиято последна роля е в екранизацията на “Човек
Коментари Харесай

Бихте ли опитали коктейла на Том Ханкс

Том Ханкс, чиято последна роля е в екранизацията на “Човек на име Уве ”, покори сърцата ни освен с актьорския си гений, само че и с благотворителната акция от продажбите на неговата компания за кафе.

Това, с което ни изненада обаче, е рецептата за коктейл от две съставки, която показа при появяването си в, който той назова “Diet Cokagne ”. Докато разказваше по какъв начин е прекарал празниците със фамилията си Ханкс разкри, че при посещението им в  в Ню Йорк и са им донесли „ празнична бутилка шампанско “.

Ханкс добави: „ Не съм огромен пияница, нормално даже и на публични събития и празници пия диетична кока-кола “. Въпросната вечер обаче артистът решил, че ще почете жеста на заведението и ще добави от шампанското в безалкохолната си газирана напитка. И въпреки фамилията му да са го определили като „ вманиачен ” поради необикновената композиция, в действителност той намира напитката за доста вкусна.

Разбира се, водещият  на шоуто Стивън Колбърт Колбърт също изяви предпочитание да опита коктейла и при отпиването на първата глътка шеговито съобщи: „ Имаме Том Колинс, имаме Том Ханкс “. 

Актьорът обаче побърза да го поправя: „ Обсъждахме какво би трябвало да бъде името му и взех решение, че ще е cokagne (от Coke и Champagne) ".   

Въпреки че ще отдадем заслуженото на Том Ханкс, че е измислил нещо занимателно, концепцията не ни сграбчи изключително. И в случай че приказваме за коктейли с шампанско несъмнено избираме да се придържаме към класиките като и.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР