Току-що се връщам от Прокуратурата - започна премиерът Кирил Петков

...
Току-що се връщам от Прокуратурата - започна премиерът Кирил Петков
Коментари Харесай

Очаквам реални резултати. Нагледали сме се на недовършени дела

" Току-що се връщам от Прокуратурата " - стартира министър председателят Кирил Петков съвещанието на Министерския съвет на 9-и февруари. Той изясни, че там е дал информация за лица, " които всички ние в всекидневието знаем като евентуално носещи риска за корупцията в България, носещи риска за закононарушения от особени огромни размери ".

" Ние не сме органът за следствие, само че е значимо да се знае, че ние, като общество, ние - като изпълнителна власт, и аз - като министър-председател, чакам дейности в границите на закона, само че с действителни резултати. Нагледали сме се всички ние на общи мнения, на незавършени каузи, без неоправдателни присъди " - акцентира министър председателят и добави, че чака да няма човек над закона, без значение кой е той.

След това министър председателят благодари на министъра на финансите - Асен Василев и на министъра на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, поради това, че са отделили средства за пътя в Триград.

Предстои средствата да бъдат дадени за построяването на пътя. По думите на премиера " хубавата вест е, че не сме се бавили - имаше развой на планиране, имаше развой на избиране през общестените поръчки на изпълнителя и в този момент ще има и средства ".

Той разгласи, че в най-кратък период живеещите в Триград и пътуващите в региона ще имат достъпа до него, който са очаквали. Припомняме, че пътя до Триград бе опустошен след поройните дъждове на 12 декември предходната година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР