Тогава 29-годишната Ваня калудова била уж щастливо омъжена и била

...
Тогава 29-годишната Ваня калудова била уж щастливо омъжена и била
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби, Още Никой Не Знае! Най-Известната Фолкпевица Бременна От Митьо Очите!

Тогава 29-годишната Ваня калудова била сякаш щастливо омъжена и била с малко дете на ръце-дъщеря й Теодора. Въпреки това не останала безразлична към страшилището от Несебър и му се отдала. След бурни нощи с бандита Ивана забременяла.

Само че и двамата фамилни прелюбодейци не желали бебето в утробата й и тя направила аборт. Това било началото на края на връзката им.

Ивана и наместника на ВИС-2 по Черноморието до края на 90-те години на XX век имали любовна спекулация цели две години. Но това поставил завършек на брака й. Валентин подал молба за бракоразвод, тъй като схванал за аборта.

Митьо Очите съумял да направи много неща за любовницата си. Той урежда контракта й с чалга империята на Митко Пайнера. Така на 14 септември 1999 година Ивана публично влиза в „ Пайнер ” и по този начин й се отваря вратата към огромната чалга империя.

Освен това бандита й заплаща първия видеоклип и поема неговото промотиране.

Митьо Очите й дава още една благинка. На обичаната си той дава създаден бизнес с тирове, които зареждали магазини и ресторанни по цялото крайбрежие.

Благодарение на проспериращата транспортна компания Ивана прави соледни пачки. Но далаверата й секва преди пет години.

По това време гаджето й Митьо Очите го застигат правосъдни каузи и той отхлабва хватката си по морето, написа разрития.ком. Така Ивана губи най-важните си клиенти, които ползат услугите на транспортната й компания.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР