Точно в 19:00 часа започна церемонията по тегленето на жребия

...
Точно в 19:00 часа започна церемонията по тегленето на жребия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Жребият за Евро 2020!

Точно в 19:00 часа стартира церемонията по тегленето на жребия за Евро 2020 в Букурещ, която може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 .

Националният тим на България към момента се бори за своето място на шампионата на Стария континент, като ще би трябвало да премине през ситото на баражите от Лигата на нациите. На 26 март отборът ни ще се изправи против Унгария на Националния стадион „ Васил Левски”.

НА ЖИВО:

ГРУПА А

ГРУПА B

ГРУПА С

2 УКРАЙНА

ГРУПА D

ГРУПА Е

ГРУПА F

Ето и разпределението на урните:

Първа урна : Италия, Англия, Белгия, Испания, Украйна и Германия

Втора урна : Франция, Полша, Швейцария, Хърватия, Русия и Холандия

Трета урна : Португалия, Турция, Дания, Австрия, Швеция и Чехия

Четвърта урна : Финландия, Уелс, плейоф А, плейоф В, плейоф С и плейоф D

Очаква се на церемонията в Букурещ да участват краткотрайният президент на БФС Михаил Касабов и селекционерът Георги Дерменджиев.

Вече е ясно, че в случай че България се класира за Евро 2020, ще попадне в група "F ", лидер на която е Германия. Като тим от втора урна в същата група ще се озове някой всред Франция, Полша, Швейцария или Хърватия. Някои от тимовете ще бъдат разминати на жребия по политически аргументи. Такъв е казусът с Русия и Украйна.

Разпределението по урни беше ясно още с края на квалификациите. От шестте групи В е съвсем окомплектована. В нея ще са Белгия, Дания и Русия, като четвъртият ще бъде Финландия или Уелс. Това е по този начин, тъй като Германия, Италия, Англия, Испания и Русия са измежду домакините и не могат да се паднат в една група. Сборная пък бе размината с Украйна и Косово по политически аргументи.

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват взаимно всички мачове от Европейското състезание по футбол. Това ще е юбилеен шампионат, който ознаменува 60-годишнината на надпреварата. Всички български почитатели на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите дуели от 12 европейски града, всеки от които следва да се трансформира в блестяща сцена на спортното събитие на годината.

Телевизионните канали на двете медии ще покажат онлайн всички мачове от УЕФА ЕВРО 2020, което стартира на 12 юни 2020 година и ще продължи 1 месец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР