Точно се бяхме зарадвали, че няма да чакаме кой знае

...
Точно се бяхме зарадвали, че няма да чакаме кой знае
Коментари Харесай

Как пандемията ще повлияе на The Witcher

Точно се бяхме зарадвали, че няма да чакаме кой знае какъв брой доста до стартирането на втория сезон на The Witcher . Е, знаехме, че ще е най-малко година, което не е толкоз малко, само че пък хубавите неща лишават време.
 The Witcher, Кристофър Хивджу и новите попълнения в сериала
Актьор от Game of Thrones влиза в The Witcher

Тук няма прокиснало козе мляко, само че пък чудовищата изобилстват

Горе-долу в този момент трябваше и да приключат фотосите на сезона, само че поради пандемията бяха прекъснати още в ранен стадий. Подновяването им пък се чака да се случи чааак през август, което ни тормози, че ще се отрази съществено и на премиерната дата.

Но това е ситуацията и никой нищо не може да направи. Притеснени сме и от обстоятелството, че новите правила, които се вкарват на снимачните площадки поради ковид, ще се отразят отрицателно и върху втория сезон на The Witcher.
 Лорън Шмид Хисрич

Лорън Шмид Хисрич

Създателят на сериала Лорън Шмид Хисрич споделя в изявление за The Wrap, че пандемията ще засегне The Witcher.

" Ще се отрази на историята. Ще би трябвало. Но едно от най-хубавите неща да бъдеш сценарист на снимачната площадка е, че си там, с цел да направиш тези промени съгласно потребностите от тях. "
 The Witcher, Ким Бодния от
Още един вещер влиза в The Witcher

Вторият сезон дава много съществени поръчки

Хисрич споделя, че през последните седмици по сюжета са правени огромни промени. Не разяснява какви тъкмо са те, само че се надяваме, че ще са за положително.

Лорън Шмид Хисрич споделя също по този начин, че объркващите три разнообразни времеви линии от първи сезон няма да участват и във втори. Разбира за какво почитателите недоволстваха, само че от позиция на разказването на историите на Гералт, Йенефер и Цири е било належащо.
 The Witcher, Netflix и върхът, който сериалът сложи
Когато един вещер превземе Netflix

Доста хора са гледали полуголия Хенри Кавил

" Целта беше феновете да опознаят всеки един от героите поотделно и единственият метод това да се случи беше да се разделят времевите им линии. " Хубавото е, че най-малко този проблем няма да бъде на дневен ред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР