Точно преди седмица БЛИЦ показан а читателите си СНИМКА от

...
Точно преди седмица БЛИЦ показан а читателите си СНИМКА от
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! СНИМКИ от София вбесиха всички: Що за идиотщина и връх на наглостта е това?

Точно преди седмица БЛИЦ показан а читателите си СНИМКА от странна преживелица, която до момента не бе виждана в София и озадачи всички . Малко преди този момент пък ви показахме СНИМКА от пъпа на столицата, която демонстрира необмислено безочливо нарушаване, което ядоса всички.

Странните истории в София сякаш нямат край. И то да бяха единствено странни, само че те се оказаха безумно нагли. По-специално някои водачи, които си мислят, че са огромни тарикати.

Точно подобен бе изловен от Благовеста и бързо бе изтипосан в обществената мрежа Facebook.

От фотосите не излиза наяве в кой столичен квартал се е разиграла безумната преживелица, само че по-важна е наглостта на водача на тъмното возило.

Той толкоз безсрамно е спрял на тротоара, че " муцуната " на колата му е в будката за вестници.

Това несъмнено основава извънредно усложнение освен на хората, които " сякаш " би трябвало да се движат по тротоара, само че и за тези, които желаят да си купят вестник, списание или билетче за градския превоз.



Все отново и билетчета би трябвало - не всички имат коли, които да стопират безочливо където и както си изискат.



" Връх на простотията ", " Егати малоумщината ", " Дано будката да продава чистачки, че като нищо някой ще му го строши на тоя " хитрец " и " Що за идиотщина? " - са единствено част от мненията на гневни хора, които заваляха под фотосите.

Друг фейсбук консуматор пък прецизира, че действието се развива в столичния квартал " Младост " 1 и " виртуозният водач " постоянно стопира по този метод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР