Точно месец след старта на Survivor“ 7 неочаквана изненада ще

...
Точно месец след старта на Survivor“ 7 неочаквана изненада ще
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в „Сървайвър“

Точно месец след старта на „ Survivor “ 7 непредвидена изненада ще раздруса двете конкурентни племена.

Размяна на участниците сред тимовете подлага на тестване досегашните другарства и пренарежда картите. Новото прегрупиране отбелязва началото на новия стадий на играта, в който на напред във времето излиза обществената игра, оповестяват от БТВ.

Ако до момента участниците във формата се стараеха да се харесат на феновете, с цел да завоюват поддръжката им, време е маските да паднат и всеки да стартира да играе за себе си.

Как риалити героите ще реагират на непредвидения поврат и кой ще се възползва от него, феновете ще проследят в новите епизоди на приключенското риалити в понеделник и вторник от 20.00 часа в ефира на bTV.

Двама участници ще вземат тежки решения за ориста на съотборниците си, които ще провокират бурна лавина от страсти. А едно писмо и една среща на усамотено място в Доминикана ще се трансфорат в детонатор, който ще накара всички играчи да трансформират тактиките си. Старите обединения ще стартират да се разпадат, а на тяхно място да се появяват нови.



Как ще се развие противоборството сред най-силните дами – в по-силна омраза или в по-невидим съюз? Ще ескалира ли напрежението сред „ старите кучета “ и „ младите лъвове “? Как ще повлияят на играта новите борби за престиж, не по-малко изтощителни от конфликтите за родов имунитет и игрите за награди?

През идващите седмици героите на Survivor навлизат по-дълбоко в непознатите води на човешките взаимоотношения, а номинираните от съотборниците си ще се сблъскват в дуелите за оцеляване. Целта е ясна – изгубилите ще се разделят с фантазията си за купата „ Последният оживял “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР