Tочно когато си мислим, че напрежението в Кухнята на Ада

...
Tочно когато си мислим, че напрежението в Кухнята на Ада
Коментари Харесай

Силен сблъсък на характери в Hell`s Kitchen тази вечер

Tочно когато си мислим, че напрежението в Кухнята на Ада на Hell's Kitchen няма по какъв начин да се повиши повече, то продължава да пораства. Това ще се случи в най-новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Зрителите ще станат свидетли на сблъсък на мощни характери в тима на Червенитe, което ще се трансформира в повода за невиждано нажежаване на ситуацията в Кухнята на Ада. Скандалът обаче ще приключи по неочакван метод.
 Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell`s Kitchen  Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell`s Kitchen  Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell`s Kitchen  Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell`s Kitchen
На фона на обтегнатите връзки сред участниците единственият лъч светлина ще бъде разцъфващата обич сред Симона от женския тим и Димитър от мъжкия. С всеки минал ден двамата се сближават от ден на ден и към този момент даже не крият възприятията си един към различен.

 hells kitchen NOVA

След като Мони се срещна със фамилията на Митко в родния му град Дългопол, довечера двамата ще се впуснат във въодушевяващ танц и ще съберат погледите на съотборниците си и началник Виктор Ангелов.

Искри ще прехвърчат и в звездния тим, само че не любовни.  Конфликт сред Бони и Гатьо ще е повода командосът да насочи апела " Без принуждение, апелирам ".  Златните понижиха състава си миналата седмица и още веднъж са застрашени, в случай че не завоюват кулинарната борба против един от тимовете, а това повишава и напрежението измежду тях.

 hells kitchen NOVA
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
Тази вечер още един от участниците в Hell’s Kitchen 6 ще бъде посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”. Кой ще бъде той и какво ще опише пред водещия Станислав Иванов? Епизодът ще е разполагаем в, и незабавно след телевизионното лъчение по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР