Точно както реорганизирането на гардероба може да ви направи по-щастливи,

...
Точно както реорганизирането на гардероба може да ви направи по-щастливи,
Коментари Харесай

Тези 5 начина могат да подобрят сексуалния ви живот

Точно както реорганизирането на дрешника може да ви направи по-щастливи, същото важи и за половия ви живот. Това е добра опция да разгледате какво работи за вас и колегата ви в спалнята, какво не и по какъв начин можете да го подобрите. Ето какво да извършите, с цел да дадете на половия си живот задълбочено и дейно пролетно разчистване:

1. Какъв е актуалният ви полов живот?

Започнете, като напишете какъв понастоящем е половият ви живот, отбележете какво харесвате и какво не, след което направете нов лист на това, което желаете да включите. Ако сте във връзка и желаете повече секс, само че сте заети през седмицата, значи, че нормално сексът е непокътнат за уикендите. Опитайте утринен секс в този случай.

2. Поглезете се

Ако носите остаряло долни дрехи, което към този момент не ви става или не ви кара да се чувствате добре, най-добре го изхвърлете. Да си купите нещо ново и привлекателно може да направи чудеса със половия ви живот. Намерете долни дрехи, което ви кара да се чувствате секси и без подозрение ще повишите пулса на вашия сътрудник.

3. Изпълнете фантазиите си

Докато терминът " полова фикция " може да значи сюжети и невъзможни обстановки, най-хубавите мечти на хората са доста по-обикновени. Ако се възбуждате от концепцията за секс на разнообразни места или обстановки (особено в случай че те са релативно прости), би трябвало да опитате.

4. Пробвайте нещо ново

Ако сте малко невежи, когато става дума за това, което ви възбужда, би трябвало да проучите. Един от методите е да започнете да гледате порно, което има доста преимущества, като да вземем за пример разкриване на нови мечти в безпристрастна и безвредна среда или просто предоставяне на подтик на либидото ви.

5. Споделяйте желанията си

Най-важният и ефикасен метод да подобрите половия си живот е да разкажете на колегата си какво тъкмо желаете, какво ви възбужда и да обсъждате какво желае той. Може да бъдете прелестно сюрпризирани от резултата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР