Точно две седмици ни делят от началото на първия за

...
Точно две седмици ни делят от началото на първия за
Коментари Харесай

ТК “Турбо” и европейски шампион откриват първия турнир по олимпийско таекуондо този сезон

Точно две седмици ни разделят от началото на първия за сезона шампионат по олимпийско таекуондо у нас. Надпреварата, в която се чака да се включат над 400 състезатели от България, Сърбия, Македония и Гърция, ще се организира на 29 септември в София. Домакин на събитието ще бъде зала “Христо Ботев”, а шампионатът се провежда взаимно от Таекуондо клуб “ТУРБО” и Българската федерация по таекуондо.

Право на присъединяване в борбата за “TURBO TROPHY” ще имат състезатели от всички възрастови групи - деца, кадети, юноши и девойки, мъже и дами. До момента поръчка за присъединяване са подали над 300 състезатели, като до приключване на крайния период за записване - 21 септември, сигурно ще минат 400.

Безспорно най-голямата звезда, която е декларирала присъединяване на шампионата в столицата, е европейският първенец за 2017 и сребърен медалист от 2016 Даниел Ладжев. Родният гений записа историческо достижение предходната година, откакто приключи преди всичко в международната класация в конкуренцията на повече от 600 състезатели от целия свят.

Повече информация за “TURBO TROPHY” можете да намерите във Facebook-страницата “1st Turbo Trophy - International Kyorugi Tournament”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР