То беше от ясно, по-ясно Че нещата около бракът на Цеци

...
То беше от ясно, по-ясно
Че нещата около бракът на Цеци
Коментари Харесай

Приказката свърши: Разводът чука на вратата на Цеци Красимирова и Биг Майк

То беше от ясно, по-ясно

Че нещата към бракът на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис скърцат. Мирише на бракоразвод, шушукат близки до богаташката двойка. Бившата моделка Цеци Красимирова и Биг Майк са се разделили преди към половин година, а доста скоро щели да официализират и раздялата си.

Още през есента предходната година Цеци се върнала трайно в България  и живеела в къщата си край София.

Причините били доста. Но измежду най-фрапантните били безкрайните изневери на предприемача, както и честите му пътувания, които унищожили брака и отчуждили съпрузите. Освен това Цеци предпочиташе да живее в къщата си в Барселона, а той в дома си в Америка.

Бившата възлюбена на убития мафиот Косьо Самоковеца и американския милионер от съветски генезис се взеха на обилна гала в древен каталунски палат.

Средства не бяха пестени, а сватбата бе повече от тузарска, почтена за кралски особи. Те подписаха брак през май 2019 година, а единствено четири години по-късно се заприказва и за бракоразвод.

„ Всяко събитие в живота си има причина и едвам по-късно разбираме, че е било за положително “, философства Цеци Красимирова в персоналния си профил.

Тя била безапелационна, че и Барселона към този момент е затворена страница за нея. Оставала трайно в България, като имала мераци за политиката. И задачата й била да върне българите в родината, за не пустее страната.

Инфо:  Crimesbg.com

 

Тагове: Цеци Красамирова Биг Майк развод Косьо Самоковеца Майкъл Струмейтис Цеци Красимирова и Майкъл
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР