Тийнейджърът мигрант, за когото се твърди, че застреля турист и

...
Тийнейджърът мигрант, за когото се твърди, че застреля турист и
Коментари Харесай

Адвокатът на тийнейджър мигрант моли делото за стрелбата на Таймс Скуеър да се разиграе в съда, а не в социалните медии — тъй като предполагаемият стрелец се пледира за невинен

Тийнейджърът мигрант, за който се твърди, че простреля екскурзиант и стреля по чиновници на NYPD на Таймс Скуеър, се призна за почтен Понеделник по обвинявания в опит за ликвидиране - защото юристът му молеше обществеността да остави делото да се разиграе в съда, а не в обществените медии.

„ Този ​​случай … притегли доста медийно внимание “, сподели юристът на отбраната Адриен Дорийн Едуард за стрелбата на 8 февруари, за която се твърди, че е осъществена от 15-годишния Хесус Алехандро Ривас-Фигероа от Венецуела.

„ Моля всички да оставят този случай да се разиграе в правосъдната зала – не в обществените медии или в пресата, където е приел личната си еднаквост. “

Едуард направи изказванията незабавно след чуване във Върховния съд на Манхатън, в което нейният клиент се пледира за почтен по обвинителен акт, повдигащ го по две обвинявания за опит за ликвидиране от втора степен и опит за нахлуване от първа степен, едно обвиняване за втора степен нахлуване и обвинявания в чифт оръжия.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР