Тийнейджър джогинг сексуално нападнат на зелен път в Южен Шарлот, казва полицията

...
Тийнейджърка бягала на зелен път в Южен Шарлот, когато полицията
Коментари Харесай

Тийнейджърка бягала на зелен път в Южен Шарлот, когато полицията каза, че непознат се е изложил и я е нападнал сексуално. Полицейското управление в Шарлот-Мекленбург все още издирва заподозрения.

Това е вторият път, когато жена е била нападната на McAlpine Creek Greenway през последните три седмици. Последният случай се случи малко след 9:30 сутринта в петък близо до Elm Lane - на около 1,5 мили надолу по зеления път от мястото, където се случи другото нападение близо до Johnston Road на 22 юли.

15-годишно момиче казала на полицията, че бягала по зелената алея в петък, когато мъж се приближил до нея и се изложил. Полицията каза, че след това мъжът е докоснал жертвата неподходящо.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „Страшно е“: Заподозреният все още е на свобода след сексуално насилие в McAlpine Creek Greenway

Имаше силно присъствие за няколко часа по-късно, докато полицията издирваше човека, който го е направил.

Властите казаха, че имат неясно описание на заподозрения и активно го издирват. Според полицията мъжът е бил облечен с тъмен суичър и сиви спортни панталони.

Медисън Картър от Канал 9 попита полицията дали заподозреният и в двата случая може да е едно и също лице, но разследващите не можаха за да кажат дали знаят самоличността на лицето, което търсят, или дали това е едно и също лице.

Това, което знаем е, че към този момент е имало половин дузина нападения на McAlpine Creek Greenway от миналата година и нито един заподозрян не е бил заловен.

„Последният път, когато бях тук, имаше много полицейско присъствие“, каза Карън Лав. „Помислих си „не е ли хубаво, че патрулират?“, но те казаха, че някой току-що е бил нападнат.“

ЧЕТЕТЕ СЪЩО: Общността е нащрек след нападение в центъра на Шарлот Грийнуей

Любовта живее в района и каза, че вижда тази сцена твърде често.

„Посред бял ден това се случва! Какво е цялото това престъпление?“ попита тя.

CMPD и Департаментът за паркове и отдих на окръг Мекленбург увеличиха присъствието си на McAlpine Creek Greenway. Миналата година научихме, че има близо четири дузини невъоръжени рейнджъри, които патрулират по 63 мили зелен път в окръг Мекленбург.

Някои бягащи казаха на Channel 9, че искат да видят неща като телефонни кабини или светлини. Миналата година директорът на парка и отдиха на окръг Мекленбург У. Лий Джоунс каза пред Channel 9, че ще бъде трудно да се добавят.

Междувременно CMPD обеща да засили патрулите си след последното нападение през юни и хората казват те са забелязали.

„Харесва ми да виждам полицейското присъствие, наистина. Кара ме да се чувствам по-сигурна,” каза Кортни Вандербилт. CMPD търси заподозрян

„Имаше много полиция, те са много приятелски настроени“, каза Лав. „Кара те да се чувстваш по-сигурен, като ги имаш тук.“

Няколко пъти попитахме дали Parks and Rec сега проучва осъществимостта на каквото и да е електронно наблюдение, за да помогне за възпиране на нападателите или да въздаде справедливост на жертвите. Не изглежда така, според изявлението, което изпратиха обратно със същата информация, която ни предоставиха миналия ноември. Те разчитат на засилено полицейско присъствие.

„Служителите на CMPD ще продължат да осигуряват засилено присъствие на McAlpine Creek Greenway и всички зелени пътища в града. Park and Recreation остава ангажиран да си сътрудничи с CMPD за подобряване на безопасността на потребителите на зелените пътища. Имаме и ще продължим засилени патрули в района. Настоящите инициативи на Park and Recreation включват добавяне на допълнителна информация към съществуващите маркери за мили/местоположения по зелените пътища на окръга, за да се подобри идентификацията на местоположението за първите реагиращи. Потребителите се насърчават да ходят с другите, да са наясно със заобикалящата ги среда и да поддържат силата на звука на личните аудио устройства на ниски нива.“

За съжаление, това е проблем, който Channel 9 разглежда от години. В разследване на Channel 9 миналия ноември Parks and Rec ни казаха, че не обмислят кутии за спешни повиквания и сини светлини, тъй като електрическата инсталация може да се повреди, ако зелената алея се наводни.

Всеки, който има информация за този последен случай, е помолен на 911.

Това е история в развитие. Проверявайте отново за актуализации.

(ГЛЕДАЙТЕ ПО-ДОЛУ: CMPD увеличава присъствието си по зелените пътища на града след докладване за сексуално посегателство)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР