Титаник беше избран за любима драма от зрителите на острова,

...
Титаник беше избран за любима драма от зрителите на острова,
Коментари Харесай

"Титаник" е любимата филмова драма на британците

" Титаник " беше определен за обичана драма от феновете на острова, побеждавайки филми като " Гладиатор " и " Смело сърце ", демонстрират резултатите от ново изследване.

Блокбастърът от 1997 година, режисиран от Джеймс Камерън и с присъединяване на Леонардо Дикаприо и Кейт Уинслет, зае първото място, откакто беше посочен като най-хубав и гледан филм от една четвърт от британците в изследване, извършено измежду 2000 киноманиаци.

" Гладиатор " на Ръсел Кроу беше класиран на второ място, а след него се подредиха награденият с " Оскар " " Речта на краля " и " Имението Даунтън " в анкетата на компанията Showcase Cinemas.

Любими фамилни филми като " Смело сърце " и " Бен-Хур " също попаднаха в челната десетка.

" Титаник " е режисиран от Джеймс Камерън, който неотдавна разкри, че се надява да направи шестчасови филми за стрийминг услуги като Netflix и се радва на " хаоса ", който пандемията внесе в Холивуд през последните години.
67-годишният режисьор съобщи: " Не се опасявам. Харесвам измененията. Аз съм дете на 60-те години. Харесва ми, когато нещата са безредни. Мисля, че това, което следя,е са разширени благоприятни условия и форми на киното. Искам да направя филм, който да е дълъг шест часа и по едно и също време с това негова версия в два часа и половина. Но това ще е еднакъв филм ”.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР