Тита, едно от звездните попълнения в журито на новото шоу

...
Тита, едно от звездните попълнения в журито на новото шоу
Коментари Харесай

"Забравила съм какво е било": Тита с първи коментар за Недко, съсипа го с думи

Тита, едно от звездните попълнения в журито на новото шоу на NOVA " Звездите в нас ", претърпя много промени в живота си. Певицата внезапно смени музикалния род, хвана си гадже, а по-късно се разделиха.

Това лято стана ясно, че Тита и Недко Николов са поставили завършек на връзката си, само че без да оповестяват детайлности за решението им. Недко даде малко изявление, в което удостовери, че са се разделили, само че са запазили връзките си. Таблоиди обаче писаха, че Недко малтретирал изпълнителката, а малко по-късно самата тя разгласява своя фотография, на която два от пръстите на ръката ѝ са бинтовани. 

Виж още: Колкото повече, толкоз по-добре: Венелин Кондаков се изфука с бизнес за милиони

Боецът опроверга клюките, че е посягал на Тита, а бинтовете били, тъй като си счупила ноктите. Звездата по този начин и не разяснява тематиката и не отхвърли слуховете за физическа разпра. В изявление за " На кафе " Тита въпреки всичко показа, че към този момент е отворила изцяло нова страница в живота си.

" Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е положително или неприятно, не трия единствено неприятните моменти, трия и хубавите – все едно този човек не е бил в никакъв случай в живота ми, тъй че даже не си припомням почтено казано ", показа тя и предизвика мнения, че думите ѝ са отправени непосредствено към Недко Николов.

Виж още: Хейтъри нападнаха Папи Ханс: " Това парче е долно, на ниска цена, ненужно "

Наскоро се заприказва, че Тита към този момент има нов сателит в живота си, който на този стадий тя към момента пази в загадка. Звездата показа, че е доста щастлива сега, влюбена е и се любува на новата си половинка.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР