Тираджийка, която прави международни курсове, даде полезен съвет на колегите

...
Тираджийка, която прави международни курсове, даде полезен съвет на колегите
Коментари Харесай

Обрана и упоена наша тираджийка с ценен съвет към останалите шофьори

Тираджийка, която прави интернационалните курсове, даде потребен съвет на сътрудниците си. Идеята й, както постоянно се случва, идва след претърпян противен миг. Става дума за упояване и грабеж, написа.
Прочетете още
" Ако Ви оберат кабината, НЕ ТРЪГВАЙТЕ, преди да прегледате всички тревни сектори в близост и кошовете наоколо, които имате опция, да ревизирате! Има огромна възможност, да намерите част от движимостите си. Телефонът и документите Ви не им трябват. Телефонът го взимат, с цел да не можете да блокирате банковата карта, картата за гориво и мобилната тъй като могат да я проследят ( това важи за последните модели) и затова ги изхвърлят в близост. Трябват им парите в кеш, таблети, преносими компютри, цигари и така нататък

Преди няколко месеца ме упоиха и обраха в Франция и служителите на реда ми споделиха, че взимат единствено това, което може бързо да се пласира. Това в множеството случаи са " колеги` румънци! Благодаря на Господ, че ми бяха взели всичко, в това число хавлията за баня, само че най-малко ми изхвърлиха документите в тревата и не ме върнаха в първи клас ", поучава Илияна Атанасова.

Нейни сътрудници се съгласиха с думите й, а някои от тях показаха на кои места и с сътрудници: би трябвало да се има едно мислено.

" Румънци AG - това е бандитската област Питещи. Там са най-големите крадци. Като видите камион с подобен номер бегайте с 200 ", показва Михаил Р.

" AG - окръг Аржещ(Питещи), DB-окръг Дамбовица(Търговище) - най-големите хайдути! ", прибавя Димитър Ш.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР