Тимът на Сампдория записа втора победа от началото на сезона,

...
Тимът на Сампдория записа втора победа от началото на сезона,
Коментари Харесай

Раниери с първа победа начело на Сампдория

Тимът на Сампдория записа втора победа от началото на сезона, побеждавайки с минималното 1:0 като посетител на СПАЛ, в финален дуел от 11-тия кръг на италианската Серия А. Единственото попадение падна в добавеното време на мача и бе дело на появилия се секунди преди този момент Джанлука Капрари.

Двата отбора насочиха много удари към вратата на противника си, само че доста малко от тях бяха сериозна опасност за някой от двамата вратари.

Когато изглеждаше, че дуелът ще приключи без победител Самподрия стигна до триумфа. В първата минута на добавеното време Фабио Депаоли центрира съвсем от аут-линията в наказателното поле, където Гастон Рамирез игра с глава и насочи топката към вратата. Това обаче се трансформира в асистенция за появилият се единствено секунди преди този момент Джанлука Капрари, който съумя да засече отклонената топка и я прати във вратата на Етрит Бериша и означи, донасяйки трите точки за гостуващия отбор.

Това бе първа победа за Клаудио Раниери като ментор на „ моряците “. С тази победа неговия отбор се отлепи от последното място, само че остава в рисковата зона, на 18-та позиция, с актив от осем точки. СПАЛ пък падат до последното място със седем точки. В идващия кръг СПАЛ гостува на Удинезе, до момента в който Сампдория приема Аталанта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР