Тимът на Монако победи Троа с 2:1 като домакин в

...
Тимът на Монако победи Троа с 2:1 като домакин в
Коментари Харесай

Монако надигра Троа, фенове прекъснаха мача между Брест и Нант

Тимът на Монако победи Троа с 2:1 като хазаин в среща от 31-ия кръг на шампионата на Франция по футбол. С третия си следващ триумф в Лига 1 Монако държи шестото място във краткотрайното класиране с 50 точки, на една от местата за присъединяване в евротурнирите. Четвъртият и петият, надлежно Страстбург и Ница са с по 51 точки в актива си. Троа пък е 15-и с 32 точки все още.

Кайо Енрике откри резултата за домакините в 19-ата минута с приказен гол за 1:0, само че в края на полувремето Троа изравни. В 39-ата минута Ике Угбо бе прецизен за 1:1. Кевин Фоланд донесе успеха за Монако с попадение за 2:1 в 57-ата минута.

Отборите на Анже и Лил приключиха при тъждество 1:1 дуела по сред си от 31-ия кръг. След втория си следващ хикс в шампионата Лил е седми в подреждането с 48 точки, а отборът на Анже заема 14-ото място с 33 точки в актива си.

Домакините от Анже поведоха в 64-ата минута след автогол на Тиаго Джало, само че 10 минути по-късно, 23-годишният Едон Жегрова осъществя изравнителното попадение за гостите.

Брест и Нант също направиха 1:1 в друга среща от кръга, като дуелът бе пресечен за десетина минута след 50-ата поради вълнения сред почитателите. Привърженици на домакините от Брест нахлуха на терена в опит да отидат до бранша на гостите. Нант е осми в класирането с 46 точки, а отборът на Брест се намира на 12-о място с 39 точки.

Футболистите на Нант поведоха с попадение на Рандъл Коло Муани в 10-ата минута, който получи отличен пас от Кентен Мерлен. В 53-ата минута основният арбитър трябваше да прибере играчите на двата отбора в съблекалните, до момента в който бъде възобновен реда на стадиона. Брест изравни в 67-ата минута, когато Брендън Шардоне се разписа за крайното 1:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР